Zitat:
Zitat von kalpsiizz
Holgermisin nesin , her yorumunda türkleri yerden yere vuruyorsun , sevmiyorsan ne diye türkçemizi kullanıyorsun ,sevmiyorsan neden sürekli türkçe konu açiyorsun,sevmiyorsan ne işin var forumda , o kadar 4.4 lük insansin burda işin ne ,Türklüğümüze laf edeceksen bilgisayar başında değil gelip türkiyede bu sözleri hitap edersin insanimiza halkımıza ! bulmuşsunuz bir iletişim araqcı ( bilgisayar ) atip duruyorsunuz ! sadece türkler hakkınızda mı sizin bilginiz var genel kültürünüz sadece türkler mi ? nikin bile türkçe değil ! *Türkler *insanlığı senden öğrenemez *ilk önce insan olacaksın sonra *sonra yorum yazacaksin,çocuk oyuncagı değil bu konu !!
Türkün Türk den Başka Dostu Yoktur ! ...
|
Agir ol kalpsiz, kücük insanlar insanlarla ugrasir, büyük insanlar onun fikirleriyle. Bende Türklerin hakarete ugramasina karsiyim emmmeee bu demek degil ki, kendimize özelestiride bulunmayalim. Ben Almanlarini da gördüm, Italyanlarini da ve digerlerini de.. Iclerinden insani kadar iki ayak üzerinde hayvanlarini da gördüm. Her millet ayridir ama Türk olmak ayricalik mi deyim simdi ;->) Sende dozunu kacirma kalpsiz hareket edersen senin ondan ne farkin kalir? Holger lafin kötüsünü söylemis, iyisini söylemek bana düsüyormus de ve aradaki farki göster