Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.04.2009, 18:37
Benutzerbild von kalpsiizz
kalpsiizz kalpsiizz ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

selam yokdum 2 gündür hiç bakamadim buraya , yorumlari okudum, ne derseniz haklısınız ,ertunun tek kelimesi hariç (agzina ettin) bende maçin sadece 70.dakikasından sonra bakabildim maçi açdıgımda maçi 1-0 yeniyorduk açdigim gibi golü yedik 1-1,sonrasini anlatmaya gerek varmı ki ? sonrasını fatih terime sormak lazim dir sormak isteyenler,çoğu insan fatih terim yüzünden milli takimi izlemek istemiyor *görenbilir*e katiliyorum bu yüzden ,sadece fikrine ama izlememesine değil : ) ben her ne olursa olsun izlerim hep destek veririm..bundan sonrası belçikayı belçikada yenmek,ki zor değil,bosnayı deplasmanda yenmek ki o zor* !onlari alirsak bosna belçika ispanya maçlari var ,ispanya yenilmek istemeyecekdir ve yenilmezlik serisini sürdürmek isteyecek yedek agırlıklı kadrolarla çıkacakdir,biz belçika bosna maçini alirsak ve diğer maçlarda puan kaybetmezsek eston ya , ermenistan gibi,grupdan çikacağımızı düşünüyorum, ne hallere düşürdü bu hoca bizi durmuş matematik işlemi çözüyoruz : ) hayırlısı artık*