Zitat:
Zitat von kalpsiizz
Bu 2 yüzlü düşman lara ülkemizi birakmayiz zaten , artık bize düşen görevler neyse onlari yerine getireceğiz , bize düşenlerde yetmiyor ya neyse....
|
O kadar karamsar olma. Bak Istanbul'u kaybettiler. Ellerinde bir büyük sehir kaldi o da memleketim Ankara. Bizim bizim ilceyi'de kapmislar bu ampülcüler. Bizim köyden bile bu dandiklere oy veren olmus. Oraya vardigimda sorarim hesapini ;-)
Sakayi bir yana birakiyim. Bunlar bügünden yarine bu mevkilere ulasmadilar. Bir günde de tarih yapamayiz ama sonlarinin basladigi gibi geliyor bana. Onlari temizlemenin bir yolu var ama neysee. Söylersem adim anti-demokratige cikar :-)
Dedigim gibi bunlarin degirmenlerinin suyunu kesmenin tek yolu dillerinden düsmeyen din-iman naralarini pazifize etmektir. Zaten geriye de kocaman bir hic kalir. Eski sag sol dünya görüsleri bitti artik. Milletimiz biraz yavasca da olsa uyaniyor. Hepimizin hayal ettigi dünyada layik oldugu yeri alan bir Türkiye'yi görmek ümidiyle biz göremezsek bizden sonra gelen nesiller, cocuklarimiza mutlaka göstermek zorundayiz. Bu bizim boynumuzun borcu. Halep ordaysa Arsin'da burda. Gerekirse bunlarla külahlari da degisiriz. Türk Milleti'ni bu kadar keriz sanmasinlar.