Dogru Fos, ev almayacaksin komsu olacaksin. Cok yerinde bir ata sözü. Zaten yeri güzel oldugu icin bana cazip gelmisti. Orta katman ile üst katmanin bulusum noktasi olan bir yerlesim yeri. Yabanci orani yok denecek derecede az. Ben hic bir tane yabanci görmedim. Bu da bir sorun olabilir mi diye kendi kendime afalanip duruyorum. Mezarlik meselesine gelince. Benim sakincalarim cocuksu korkudan ibaret degil. Bir keresinde cocukken köyde dedemle beraber baga gitmistik oraya giderken yolumuz hep mezarligin önünden gecerdi. Bende hep dedeme sirilsiklam sarilirdim. Bir keresinde gene öyle olmustu ve dedeme gene sarilmistim ve dedem bana demisti ki. Oglum ölüden korkma diriden kork. Hemi oradakiler senin büyüklerin onlar seni korular ama sana zarar vermezler demisti.
O günden itabaren yasimda ya dört ya bes ölülerden ve mezarliklardan korkmamistim.
Zaten benim burada ifade etmek istedigim olay korku degil, bir tiksinti aslinda. Bir programda mezarliklar hakkinda bir yayin yapmislardi. Ve bayagi midem bulanmisti. Ondan sizlerin görüsü almak istedim. Sag ol var ol fos
@oselmao yani sence saat tam 12'yi vurunca yorganim altina mi saklanmami tavsiye edersin?