Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.01.2009, 14:09
holgerfach

Standard MSNden kiz istemek

ob = oglan babasi
oa = oglan anasi
o = oglan

kb= kiz babasi
ka = kiz anasi
k = kiz

kiz tarafi = aus köln....oglan tarafi = sitzen in istanbul
auferegt sitzen an jeder seite des bildschirms vor dem cam jeweils die familien...türlich sind auch alle familienmitglieder mit von der partie...teyze hala mala 7 sülale alle dabei...

ob: *iyi akschamlar efendim..nasilsiniz?*
kb *saolun iyiyiz efendim..siz nasilsiniz?*
ob *hamdolsun iyiyiz efendim..sagliginiza duaciyiz...*
kb *sesim iyi geliyormu acama?*
ob leg kurz die hand aufm mikro..dreht sich zu der anwesenden familie
ob *lan susun bi..sicarim hepinizin agzina..burda hayirli bir isch icin konuschuyoz..ne lan bu dir dir dir ??*
alle im raum still
ob *evet sesiniz geliyor..cok iyi...beni duyabiliyormusunz?*
kb *evet duyuyorum beyefendi*
ob *efendim lafi uzatmayalim...burada hayirli bir isch icin oturuyoruz..malum bizim cocuklar görüschüyorlar...birbirlerini seviyorlar...büyüklere bu isi baglamari icin izin istiyorlar*
kb * nasip kismet efendim...siz nereliydiniz?*
ob * batmanliyiz biz..siz nerelisiniz?*
kb *trabzonluyuz...*
ob *pek uzak sayilmaz..zaten hemscheriyiz*
die tür klingelt im hause des mädchens....ein fleuropmann steht vor der türe...ein strauss blumen wurden geschickt..mit ner karte
kb *ohooo..efendim ne naziklik bu ? hic zahmet etmeseydiniz...cok tesekkur ederim cicekler icin*
ob *kusurumuza bakmayin...kendimiz gelemedigimiz icin internet araciligiyla ancak bu kadar oluyor*
kb *oglumuz hakkinda bilgi almak istiyorum biraz..daha tanisamadik simdiye kadar..ne is yapyior ?
ob *oglum diye demiyorum...cok akilldir,zekidir, caliskandir...biz ailece isci takimiyiz..emekciyiz...hep beraber komunistiz...su an malum ekonomik kriz cöktü türkiyenin basina...hala is ariyor*
kb *okul durumu nedir ?? meslegi varmi?*
ob *lisedeyken dinci bir okul müdürüyle tartisti okuldan atildi...ondan beri evde oturuyor...internette bilgi topluyor...matematik kimya falan...*
kb *bizim kizimiz el bebek gül bebek büyüdü....bugune kadar hic calistirmadik...*
ob *nolcak efendim..gecici bir süre hanimkizimiz calissin..bisey olmaz..hepimiz emekci degilmisiz?*
kb *önce elhamdülillah müslümaniz....hemde milliyetciyiz*
ob * bizim aileden örümcekkafali dinci cikmaz....allah mallah tanimiom ben*
kb *benim dinsiz kitapsizlara verecek kizim yok!!!*
ob *ulan kizin benim oglana verirkenen sorun yok...sen ne demeye vermicen kizi?*
kb * ULAN NE DIYON SEN??*
ob *gecen yaz tatilinde senin kiz bursadaki-teyzesine mi gitti saniyon dingil??*
.. bu olay böyle gider ......
-to be continued-

Geändert von holgerfach (27.01.2009 um 14:19 Uhr).