Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.01.2009, 13:50
fos

Standard Güzin ablaya mektup -6-

Sevgili "okumus" karakizim!

ilk basta itiraf etmeleyim ki , sana böyle kinayeli bir sekilde hitap etmek icin hic kendimi zorlamadim.Sanki dilimi esek arisi
sokmus gibi bir siskinlik var hala agzimda. Bilakis sana tüm sefkatimle "esek kizim" demeyi ve daha da fazla rahatlamayi
ümit ediyordum ama, redaktörümüzün bunun "tarafsiz ve objektif kisiligimi" zedeleyecegi tavsiyesine kulak vermeyi yegledim.

Simdi kizim beni iyi dinle: basta baban olmak üzere ,tüm aile efradin - cok afedersin >>Iniectum Aqua intra Asinus Vagin* >>
ile mesguller. Eh sen de bir biyologi ögrencisi olarak ne demek istedigimi pekala anlamissindir kizim! Farkinda degilsindir diye
dile getirme ihtiyaci duydum. Gel gelelim isin asli astarina. Ah kizim sen -esek olduktan sonra, semer vuran cok olur- Bu Atasözümüz
ne de güzel yakismis degil mi!? Madem avrupalarda üniversitelere kadar ögrenimini gelistirimissin, zeka ve haysiyetin salt okumayla
elde edilemedigini ve bunun yanisira kendi ayaklarinin üzerinde durmasini ve kendi beynini kullanmani da sana elbette ögretmislerdir.Degilse bile bir sekilde :TV'den, Mecmualardan,Dizilerden ögrenmissindir. Eh bu böyle oldugu halde, nisanlinin ima ettigi o -bazi illet web
sayfalarindan tesadüfen^ edindigim "Doggy Style" stiline senin de katilmaman icin hicbir ahlaki,maddi, manevi engel göremiyorum. Mutluluklar dilerim.

Unutmadan asil sorunun cevabini da vereyim: Babacigin bu saadet dolu takasi bence Euro olarak yapsin. Dolar ve TL su anda piyasada cok
calkantili bir dönemden geciyor. Balayinizi da Egede Esek adasinda ve sonra da Knidosta yaparsiniz. Euro orada da geciyor.

Güzin ablan!

Not:Bir esek anadan ve öküz babadan doganlara ne denirdi? katir mi..merkep mi? bir ara bana yaziver.Emi kizim!