Zitat:
Zitat von sonyaprak
Güzin abla,
Ben 29 yasinda bir erkegim. Bundan 3 yil önce ailemin istegiyle evlendirildim. Ilk zamanlarda alisirim, severim esimi diye düsündüm.Fakat zaman gectikce bende bir anormallik oldugunu farkettim , kendimi sapik seyler düsünürken veya yaparken yakaliyorum.
Misal vereyim efendim: Alis verise ciktigimizda esime ic camasiri bakiyoruz, fakat aklimdan o aksam erkenden uyusada ben giysem diye düsünüyorum o güzel sexy dantelli camasirlari ve cok heyecanlaniyorum. Baska zaman esim evde yokken onun eteklerini, ince coraplarini giyip aynanin karsisina geciyorum ve bundan cok zevk aliyorum. Aynanin karsisinda bir erkekle sevisirken hayal ediyorum kendimi. Tüylerimi agdaladim simdi bana ve cok erotik buluyorum bunu. Esim henüz görmedi parlak gögüs ve bacaklarimi.
Güzin abla ben GAY miyim? Lütfen bana bu konuda yardim edersen sevinirim.
Sevgilerle Abuzer
|
---
Sevgili okurum,
günümüz dünyasinda insanlar: doganin , genel ahlagin, mantigin ve de bilhassa dini sinirlarin ötesine cikiyor ve bunu bir meymenetmis gibi ifsa edip, cesitli denemelerden ve arayislardan sonra, mesela senin gibi saskin ve bedbaht bir sekilde karsimiza cikip ben "ibne" miyim-
diye soru sorabiliyorlar. Evet demek ki demokrasi bu. Anlattiklarina binaen:evet cocugum sen homoseksüelsin, escinselsin ya da eski türkcemizle sen bir ibnesin (Ibn-'oglan) Icinden gelen
dürtüyü kendin cok iyi anaLize etmissin. Lakin toplumumuz bu gibilerine sadece sarki söyledikleri ve saklabanlik yaptiklari sürece sempatik davraniyor.Isin zor.Dogal bir sonucu olarak 29 yildir dünyan düpedüz yalanlar ve aldatmacalar üzerine kurlumustur. Sucsuz bihaber esini de bu yalanlar girdabina sürükledigin yetmiyormus gibi, müsterek bir evlilik yasayacaginiza, sen tutmus aksamlari onun ic camasirlarini agdali bacaklarina geciriyorsun. Cok feci.Cok fena.
Bircok kizimiz böyle -gizli- escinsellerin elinde heder olup sonra da kahirlarindan, ve yasadiklari genel tatminsizligi mesela :baska iliskilerle, magazin programlariyla , yarismalarla ve kilo almakla telafi ediyorlar. Bazisi da kendini asiyor.Bazisi da hic farketmiyor.
Sana iki tavsiyem var: Bu düsüncelerini esine anlatman ve ondan anlayis ve belki de yardim görmendir. Kimbilir onun da belki bazi fantezileri vardir. Ortada bulusursunuz.Zor ama mümkün.
Ya da esinden ve cevrenden uzaklasip dürtülerine uygun yasmandir.Ikisi bir arada olmuyor.
Emi kocum.
Güzin ablan.