Zitat:
Zitat von Kanmelegi
canım arkadaşım bir yanlışın var, özellikle şu konuda maalesef son yıllardır atatürkçüyüm diyen kimse ülkeyi hortumlamıyor çünkü hepsi ergenekoncu diye hapiste veya göz altında tutuluyor, tabii bu durumda ülkemiz iyiye gitmesi gerekiyor dimi hani artık hortum olayı kalktı ya. Yok nerde benim atatürkçü sevgili yurttaşlarımı içeriye tıkıyorlar, peki benim canım ülkem neden hala ekonomik darboğazla boğuşuyor, çünkü ismi lazım değiller (sanırım sen onlardan yanasın) o hakkı kendilerinde bulup gereğini yapıyorlar. Aydın doğan nasıl bu hale geldi diyorsun? bence onu da o hale getirenlere (sanırım seninkiler) sor ;-) beraberce işleri iyi çeviriyorlardı bugüne kadar.
Saygılarımla,
|
75 yildir Ergenekoncular ve sözde Atatürkcüler ülkeyi hortumladilar, aglamayin simdi 2 yildir icerideler diye, temizlik operasyonu bu, faili mechul cinayetlerin bitemesi icin gereken yapiliyor, pkk bitmesi icin gerekli bu cünkü kim kimi kurdu biliniyor artik
MASONLAR ---> ERGENEKON ----> PKK
hepsi büyük oyunun plani, türkiyemizi parcalama plani, ama allahin izniyle bu plan ergenekonculari temizliyerek bosa cikti
YOLA DEVAM
HER$EY VATAN iCiN