Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2008, 01:57
Benutzerbild von aysenisahoca
aysenisahoca aysenisahoca ist offline
Neuer Benutzer

Standard bilginin iflas ettigi noktadasin!

müslümanlar tabiiki ba$kalarinin mukaddesatina saygisizlik ettiler. bunun en güzel örnegi afganistanda yerle bir edilen buddha heykelleridir.
eger cekinmeyip, biraz etraflica ara$tirsan, bunun daha cok örneklerini bulabilirsin!

kendi inancinda resim ve heykeli yasakladiklari icin kimsenin eserlerine bunu yapmaya haklari yok. Mekkede bile olsa!
osmanli ve Hz. Süleyman bile böyle bir küstahlikta bulunmadi!

kaldiki, benim demek istedigimi sen yinede anlamadin. ben, diger dinlerle, onlarin inanclarinin batil olu$uyla ne derece eglendiklerinede cok defa $ahit oldum.
Isa, Musa gibilerinin karikatürlerini cizme lüksleri elbette yok, Kuran, onlarida peygamberler arasinda tanitir, yani onlarda
müslümanlarin kutsal saydigi ki$iler arasinda.

müslümanlar, kendileri icin istedikleri $eyleri kendi ülkelerinde diger insanlara yasakladiklarinida görmemezlikten geliyorlar.
bir avrupali kadin dubai´e veya irana gittiginde, kendi inancinin zorunluluk getirmedigi halde bile itiraz etmeden car$af veya yörenin geleneksel kiyafetini giyiniyor.

rabbena hep bana derseniz, daha coook alay konusu olursunuz. alaya alinmasaniz, sadece yaptiklarinizla bile komiksiniz!