ALMAN KANALLARIDA TURKSATA LÜTFEN
öncelikle kusura bakmayin bu forma yazdim icin . burasi en güncelli ve redaksion yeni yaratici forumlar üretmemekte inat etmekte oldugun mecburan bura yazma ihtiyaci duydum daha cok okundugunu düsünüyorum buranin . benim üstünde durmak istedigim konu alman kanallarinin da turksat gösterilmesi gerektegi: ( daha cok büyük kanallarindan bahsediyorum tabiki) .birde su alman devlet kaNALLARI gez ücreti ödeyen biz türklere niye bu imkan verilmiyor ard zdf wdr türklerin kapisina hergün hergün suratsiz memurlarini yollayip en kücük cep radyomuzun bile hesabi vergisi sormaktan utanmayan bu kanallar niye türklere böyle bir imkan sunmuyor .türkiyede almanca ikinci büyük yabanci dil olarak okutulmakta ihtiyac hem almanya ki türklerde hem de türkiyede yeterince olduguna inaniyorum böyle bir kolaylik getirimi ve turk alman kanallari tek uzaktan kumandayla erisilecek düzeyde olmalidir ayni uyduda bulusmalidir . siz ne düsünüyorsunuz arkadaslar görüslerinizi yazin . turksat ta elcezira pakistan gürcistan tv ler var alman kanallarida olmali .(DW var demeyin ben onu alman kanalli saymiyorum) astra alman sataltinde de türk kanallari artik yer edinmeye baslamali baksaniza araplar bile bizi gecmis almansat inda onlarca arap tv si var . neler yapilabilir (email ,dilekce telefonla sikayet.mahkemeye sikayet hak arama anlamainda vb???) görüs belirtin tessekkürler
|