Susuzda olsa yola devam ! :-))
Secimlerden önce barajlarda yok denilecek kadar su olmasina ragmen kesintisiz su verenler simdi 2-3 gün süreyle suyu kesiyorlar ! :-))
Hemde Ankara gibi büyük bir sehirde !
Birakin büyük bir sehiri, baskent baskent !
Herhalde bir ülkenin baskentinde su kesilmesi olsa olsa ancak gelismemis Afrika ülkelerinde rastlaniyordur ! :-))
akp`li belediye baskanin bu durumda vatandasa tavsiyesi "Ankarayi terk edin, baska sehirlerde akrabalari olanlar, akrabalarini ziyaret etsinler veya izin yapsinlar. Ben Ankara belediye iscilerine 2 ay izin verdim. Suc bizde degil, bundan iki sene evveli ben vatandasi uyarmisdim vs. vs. vs."
Sanki sade vatandas ne yapacaksa !? :-))
Herhalde bu dangalak votgaci dinci sahtekar, vatandasdan evlerinin önüne baraj yaptirmalarini bekliyor !? :-))
Birde utanmadan sucu DSIye atiyor, sanki DSI ona bagli degilmis gibi bir ifade ! :-))
Neymis hastanelere, okullara,... Kizilnehirden tankerlerle su getirtecekmismismis...
Kizilnehirin suyuda camurlu ve fabrika artiginin aktigi sudan ibaret olmasa cok güzel olacak ! :-))
Iki torba gidaya oylarini satan NAMUSSUZ SEREFSIZlere hakdir bu !!!
Devam ettiginiz yolu görüyoruz !
Hatta ben daha ilerisinide görüyorum !
Yarin birgün 400 kusur milyar dolar borcu ödemek icin artik ananizimi, bacinizimi, kizinizimi, yoksa karinizimi satarsiniz bilemem !
Ama 5-10 seneye kalmaz Türkiyede satilacak birsey kalmadigi icin, Türk topraklarini satacaksiniz, paraclattiracaksiniz, bu bir gercek !
NAMUSSUZLAR SEREFSIZLER akp ve dtp secer !!!!
|