Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.07.2007, 12:43
Benutzerbild von halitpasa75
halitpasa75 halitpasa75 ist offline
Neuer Benutzer

Standard AKP ve yandaslari zenginlesiyor

Türkiye zenginlesmiyor. Zenginlesen birileri varsa o da Ali Dibo´cular, Ofer´ciler, Türk düsmanlari.

AKP hükümeti döneminde kimler zenginlesti?

Unakitan´in sivi yumurtaci ve misirci cocuklari. RTE´nin damadi, cürük oglu, esi dostu. Ofer zenginlesti, Arap seyhleri. Topraklarimizi satin alan Israilliler zenginlesti.

RTE´nin dünürleri, Albayrak´lar zenginlesti.
Petkim´i alan ermeni zenginlesti.
Telekom´un ücretlerini artiran Lübnan´li zenginlesti. Bankami satin alan Yunan ve Hollandali zenginlesti.

Bunlarin hepsi zenginlesti. Hepsi Türk milletinin alin terini yiyerek zenginlesti. Ancak ne Türkye zenginlesti ne de Türk Ulusu. Cünkü satti ülkemi.

Verilen rakamlara bakinca, bunlarin ne kadar carpittirildigini görüyorum ve hakikaten üzülüyorum.
Insan ancak bu kadar kör olabilir.
Tuttugunuz bir spor kulübü degil, bir siyasi partidir. Hepimizin gelecegini yönlendirmeye aday ve son 4.5 yil icinde yaptiklarini göz ardi ediyoruz.

Neymis, Ihracat artti, üretim artti.
Iyi de ithalat´in durumunu neden gündeme getirilmiyor? Ürettigimiz ürünlerin ancak yüzde 15-20 arasi bizim kendi ürettigimiz mallarin oldugunu ve geri kalan kismini yurtdisindan ithal ettigimizi neden söylemiyorsunuz?

Satista artis oldugunu söyleyip, neden bu satislarin borc ile alindigini söylemiyorsunuz? Neden kisisel borclarin 4.5 yil icinde 10 kat arttigini söylmiyorsunuz? Neden borclardan dolayi yüzlerce insanin intihar ettigini söylemiyorsunuz? Neden bu satilan mallarin coguna el konuldugunu, alicilarin icralik oldugunu belirtmiyorsunuz?

Bunun iki gerekcesi olabilir. Ya bilgisizlik, ya da cikar iliskisi.