diyer nickine ignore cekince, gercek nickiyle GB me girip ne yazmis vatandasimiz
Fr
8
Jun
--------------------------------------------------------------------------------
13:19 baharim27bln
senin gibi o...larla bizim isimiz olmaz.yirt yirt dur kendini.sizin millete kadinlar böyle kendini yirtar.hic seviyene bile düsmem.bence bi bomba tak da üstüne yada kendini yak.bu sizlere yakisir!!!!
1. Neden "Bizim" yaziyo? Zayifliktan ibaretmi olsa?

))
2. "Sizin Millet" ne demek? Benim kimliyimi omu cikartmis? loool
3. orospulari yazmaya terbiyesi müsade etmiyo ama o....lara yetiyo.... bu ne demek olabilir, düsünelim bi
Yakmak, yada bomba atmak.... hmmmm, bu kiz beni vatan düsmani ülkücü yobaz saniyo galiba hahahaaaaa looooool. Yahu evladum ben Gayserülü falan deyülüm looool
Eeeeeee, emme kisi kendünden bilirmüs, deyülmü?
Sihma canunu soyu sopu bellisiz aciz yaratik. Birgün kimliyini sende bilirsin.
Illaki annen birgün sana gercek babani bir gen testiyle aciklayacaktir. Yani GangBang ürünü olan sen baska asla kesin bir neticeyle taniyamazsinki bubani, dimi yani?
Ben Türküm, fakat ne mutlu Türküm demem icin hic bir sebep bulamiyorum. Fakat sen su riyakar ve vatan haini tasan cogunluk temeli ve soyu TR den gelmeyen soyu sopu bellisiz acizlerin yaptiklarini onayliyorsan sana tek bir EMIR benden: Türklüyü ve Vatanimi agzina alip daha fazla kirletme, emmi? loool
Leyn Dedelerimizin kemikleri sizliyo kabirlerinde sizlerin su zavalli tavirlarinizi görünce.....