Müslümanlar ahlakdan yoksun toplumdur !
Birkac gündür tekrar vaybee forumda yazmaya basladim ve gördümki bizim müslümanciklarda hic bir gelisme yok.
Yalan dolandan ibaret siddet yanlisi dinlerini, imanlariyla ve islam bilgileriyle savunmak yerine hala küfürle hakaretle savunmak icin cirpiniyorlar ! :-))
Ben istesem ayni seviyede sizinde ananiza küfür ederim !
Hatta dahada ileriye giderek peygamberinizede allahinizada ederim !
Ama böyle birsey yapsam sizin gibi seviyesiz, medeniyetsiz yabanilerden farkim kalmaz !
Ayrica, sizin dininize göre, siz sebeb verdiginiz icin günahida size olur ! :-))
Benim karekter yapilarimdan biri haksizliga ve yanlisa her zaman heryerde tepkimi koymamdir !
Ama buradaki müslüman gecinen müslümanciklar dinleriyle imanlariyla küfürü öylesine benimsemislerki, dinlerinin küfürle savunmasina hic ses cikarmiyorlar !
Yani kisacasi, herzaman dedigim gibi, müslümanlarin dini islam sadece ve sadece siddet ve küfürden ibaretdir !
bunun böyle oldugunu benim söylemem artik gerekmiyor, dünya müslümanlarin ne kadar medeniyetsit yabaniler oldugunu artik görür oldu !
Bu arada danimarkali karikatürcülerin ne kadar hakli olduklarinida görüyoruz ! :-))
Ne islamin nede allahin sizin gibi pirelerin küfürleriyle savunmaya muhtaci var !
Hatta allah, varsa eger, sizin gibi kullari olduguna utanc duyuyordur !
Kimbilir belkide 1400 senedir onun icin dünyadan elini ayagini cekmisdir ! :-))
Ne dualariniz duyuluyor, nede ibadetiniz mukafatlandiriliyor ! :-))
Dünyadaki islam devletlerinin ve müslümanlarin hali bunu gösteriyor ! :-))
Acaba niye !? :-))
|