Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.03.2007, 09:20
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Ben durumumdan memnunum...

...ve baska sistem özleminde degilim.

Bana daha cok deger verecek sözde, oyüzden beni sadece cocuk büyütmek ve kocaya hizmet edecek islerle yükümleyeck bir zorlama istemiyorum.

Calisan anneler icin kresler var. Ben herzaman oldugum gibi özgür kalmak istiyorum. Kararimi kendim veriyorum, ister calisirim ister calismam. Ister evlenmeden önce erkek arkadas edinirim, ister etmem.

Bu durumdan da memun oldugum icin, baska kanunlara gözü dönüpte bakmam.

Hayatindan memnun olmayanlarda kendi hayati cevresinde yasasin o kurallari, kimse onlara baska zor etmiyor.

Karisini calistirmasin, evde oturtsun. Kizina zina olur diye, erkek arkadasi olmasina izin vermesin. O nedenle 15, 16 yasina baskasina zor kullanar evlendirsin. Bu ayetden yola cikarak.

Dayak olayi o sözü gecilen ayetde net bicimde, beyaz üzerinde siyah yaziyor. Daha onun neresi cevirilmeye calisalacak...

Hep uzun uzun kopyali metinlerle bunun böyle olmadigini göstermeye calisiyorsunuz. Ama o kadar karsisik birsey cikiyor ki, sanki Arap saci. Niye Kuran"da direkt olarak yazmiyor, kadin dövülmez diye, yatakta sakinilmaz diye....

Ayni o ayetde oldugu gibi, kisa ve net sözlerle... ayni kanun gibi! Dövülmesi ayni kanunmus gibi geciyor.

Neden bütün Ehrenmord"larin gerceklestigini saniyorusunuz? Iste bazi erkekler bu ayeti ciddiye alip, gerisini kendini ekliyerek namus ayeti yapiyor. Ondan sonra Müslümanlik"ta böyle birsey yok deniliyor.

Gelde bunu alman"a anlat, Müslümanlara anlat. Müslümanlikta böye bir sey yok diye.

Kardesim Kuran"da bu ayet net bir sekilde yaziyor iste!

Kuran"a göre onu red etmek, münafiklik degil"mi yani sizin yaptiginiz simdi?