ölenle ölünmez!!
hrant girişmiş oldugu faaliyetlerle tam anlamıyla yonlendirilememişse de kendisini hedef haline getirtmiştir.ermeni soykırımı dalavereleri son zamanlarda turkiyeyi parcalamak adına hakiki bir arguman olarak kullanıldıgından beri.bu argumanı turkiyede temellendirecek aykırı seslere ihtiyac vardı.orhan konustu nobel aldı.hrant konustu ne turku en ermeniyi memnun edebildi tam bir hedef oldu.ve harcandı.
ayrıca turkiyede son zamanlarda milli hassasiyetleri gözetmekten dem vuran insanlıktan milliligi bırak insanlıktan nasibini almamış bir ulusalcı gurup peydah oldu.turkiye sıfır noktasında ve bunu anlayan sezen herkes milli bir hassasiyete yoneliyor ve bu AKILLICA MANUPLE ediliyor.hasılı kelam yeni turetme ulusalcıların ajanların yeni egitim alanı olduguna dair bircok acıklama yapıldı bircok uzman tarafından.bu ulusalcı gruplar ve turkiyenin milli hassasiyetlerini gozardı eden aykırı yapılanmalar aynı kişiler tarafından manuple edildiğinden cinayet de koç tokusturulması gibi bir sey.yani yonlendirenler bir tarafdan birini harcadı.ve diger tarafı hedef gosterdi.bakalım bu sefer de karsı tarafdan yani ulusalcı guruptan birisi mi oldurulecek.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
kısacası benim soylemek istedigim GOCUNACAK HAYIFLANACAK KENDİMİ HIRPALAYACAK BİR SEY YAPMADIM.kendimden yada vatanımdan ya da milletimden utanmıyorum.bu gibi işlere bulaşanlar utanması olan insanlar olsalardı boylesi bir hainliğe bulasmazlardı.onların ihaneti beni suclu duruma dusurmez.
bu sucluluk psikolojisi bizi nerelere surukler?hukumet bir katakulleye getirilir uluslar arası baskıyla bir iki karar kabul eidilir halk zaten ezilmiştir.ses çıkarmaz.olan turkiyeye olur.yemezler halil.olen olmustur.turkiye bizimdir.
|