Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2006, 22:31
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ülen Magnum halen ırkçı, sadist,

dengesiz bir şahıssın. Kendin ile yazışacak bir tek canlı arıyorsun ama her konuştuğun senden bir insan olarak değil ama bir Faşist olduğun için tiksinerek geriye çekiliyor.

Önce adını, lakabını değiştir Başbuğun Türkeşte biliyorsun Alparslan Türkeş değildir adı. Sen bilirsin geerçek adını, benim de bildiğimi bilirsin.

Demek her şey hakarette senin orta parmağın hakaret falan değil. Senin gibi kaşarlı bir Faşist için orta parmak göstermek hakaret falan mı olur. İnsanların kocalarını boğazlarken kadınlarını ve kızlarının ırzına geçerken gülebilen deyyuslar için.

Yukarda yazdım Faşizmin ve Faşistlerin yalnızca geçmişi olur, gelecekleri asla olmaz.

Ya insan olursun, yada vampirler gibi geçmişi olan olarak insanlığın tarihinde bir varlık kadar değeeri olmayan olarak gösterilir bir insanlık düşmanı olarak tarihin en pis olan çöplüğünde ben halen Magnumum, bunun adı bir silah markasıdır beni neden ciddiye almıyorsunuz, benden neden korkmuyorsunuz diye bağıra, bağıra yok olur gidersin. Halen bunu kavrayamadın mı???