külliyyen safsatadir... kiiiiiii kökten hem akla hemde KAAINATA aykiridir... yani SISTEME aykiridir....
Hindistanlilarda cok yaygindir reinkarnasyon...
Sanirim cogulari hayatlarindan memnun kalmadiklari icin gelecek hayatta bir kral yada prenses vs. olmak arzusundan kaynaklanan bir olay...
Aynisi diger dinler icinde gecerli.... cennette kari kizlarla gün gecirmek isterler ve cennete girmek icin gerekirse kan bile akitirlar.....
Sonuc hep ayni... mutsuzlukari atlatmak veya göz ardi etmek icin, ya reinkarnasyon yada cenneti rana gibi yerleri hasretle ararlar....
Kiiiiii gercek bence o sekil degildir.... Evrenin sisteminde reinkarnasyon ben göremiyorum..... nasil ve neresinde... aciklarmisin lütfen....
Kaldiki cogu insanlar cehennemin günesin kendisi oldugunu bile hiccccccc duyduklari yok.... zatren feni anlamayan mümkün degil Evreni kavrayamaz, evreni kavrayamayanda Allaha varamaz veya Allahin herkesin icindeki enerji oldugunu bilemez....
Yani hersey ic ice.... ama aciklamani bekliyorum.... merak ettim dogrusu, nasil reinkarnasyonu evrene sigdiracaksin