Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.10.2006, 15:20
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard İlyas Hadi diyelim adın Musa ile eş,

Na, hoffentlich heißt es jetzt nicht: "So (gehen die Christen (ungläubigen) mit toten um."

Unmissverständlich das deutsche Soldaten in der Lage sind, solche Schandtaten zu tun.)

tutulan bir yahudi peygareminin adı olmasına rağmen adın ile kıvançlı ve onurlusun.

Gerçi beni hiç rahatsız etmiyor adın, ama senin gibi bir yahudi, hıristiyan, batı düşmanlığı bir şahısta birazcık onur varsa ve dürüstlük varsa rahatsız etmelidir.

Gerçi sen adının nereden geldiğini de bilmeyen bir kişisin, yaşın kaçtır bilmiyorum.

Ama cahil bir insan olduğun hem hal ve hareketlerin ile, hem de buralarda başka dinlere ve kültürlere, toplumlara düşmanlık dolu yazılar aktarmanla ne kadar bilgisiz olduğunu sürekli belli etmektesin.

Yahudilerin dört büyük, on iki tanede küçük peygamberi vardır, Musanın dışında. İlyas hem Musa ile, hem İsa ile eş tutulan, görülen, bazı yerlerde onların ruhuna giren olarak Yahudiler tarafından kutsal olarak görülür ve savunulur.

Aktardığın ve altına,(yukarıda parentez içinde aktardığım senin yorumun) üç kelimelik koyduğun, kışkırtıcılık ve düşmanlık dolu yorumun doğru bir bilgi değil. Bu dengesiz ve sapık askerlerin kafatasları ile oynadıkları, resimler çektirdikleri doğru, lakin onlar ne Müsliman, nede Afganlılar, onlar yıllar önce 80 li yıllarda Afganlıların öldürdükleri Rus askerlerinin toplu mezarında ortaya çıkan askerler olduğu belirtilmekte. Ne Müsliman nede Müsliman topluluğuna aitler.

Bir insan insanlık duyguları taşıyorsa kimlerden ne için yapılırsa yapılsın bu tür şeyleri sapık, cahil, dengesiz insanların yaptığını düşünür ve bu tür şeyleri, doğu, batı, Müsliman ve Müsliman olmayan olarak ayırmadan karşı çıkar.

Demek ki eline bir fırsat geçse sende aynı şeyi yapacaksın.

Senin onlardan ne farkın var???

Dünyanın tüm ordusunda, tüm dindarlarında, tüm milletlerinde bu tür sapıklar vardırlar.

Ben seni iyi bir Türk ve iyi bir Müsliman olarak görmüyorum.

Türkiyede yedi kişiyi bayram öncesi öldüren canilerden bir tanesi de İmam hatip mezunu, şimdi ne yapmak gerekir tüm Müslimanları mı katil olarak düşünelim. Başbakan da İmam hatip mezunu.

Pislikler her yerde vardır.

Pisliklere karşı çıkarken insan önce kendi pisliğini temizlemeli.