Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.09.2006, 16:31
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard cok duygulandım..uhhu uhhu uhhu.

kadınlardan peygamber olmadıgını biliyorsun di mi?bnenim peygamberim muhammed mustafa sav.hayatı yaptıkları söyledikleri her sey apacık ortda.dinin Allah ın ahiret in cennetin cehennemin ne demek oldugunu acıklayıp bildiren odur.onun aracılıgıyla kuranı kerim inmiştir.İNSAN AKLI DA ONA YANİ MUHAMMED AS A TABİ OLUP KURAN NE DEDMİŞSE O SEKİLDE YASAMANIN TEK KACINILMAZ OLDUGUNU ANLAMAK İÇİN VARDIR.yani akıl denilen sey peygambere yani son peygambere muhammed mustafa sav e iman etmeyi haklı goremiyorsa ve bunu umursamıyor es geciyorsa kurana tabi olmayı olmasada olur ama olsa daha iyi olur gibi algılıyorsa O AKLI DİİL PİSLİK YUVASIDIR.cunku bunu yapmayan insan aklını kullanmıs sayılmaz.cunku bu akıl Allah tarafından bunun için yaratılmıstır.senin dedigin gibi sevgi ask merhamet eros meros tanrısını uydurup kafasına gore yasasın diye değil.insan aklıyla Allahı bulabilir.ama peygamber diye bir sey var.kuran diye bir sey var ve Allah zaten kendisini bildir mişken ben Allah ın bildirdiginden baska bir Allah -nasıl oluosa-buldum benim buldugum Allah seninkisinden iyi.savasın demio sevisin dio dersen hade leng ordan zevk duskunu derim.