Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.09.2006, 23:48
unknown

Standard roman ve step

roman ve step sana

1. roman peren kim yazdi avcinin gb sine baktin mi.hakkimda ki yapilan dedi kodu ya ne diyorsun.benim icin 31 i dürzü demen uckur düsmani.ve nereye düstün tuvalet mi yoksa tuvalet kurdmusun.

sen ilk önce baslattin aramizdaki kavgayi.dikkatini cekerim.

neden kriminal bir vakkayim.sen kusursuz insan ariyorsun ve senin gibi düsünen ve senin gibi hareket eden birini ariyorsun 5 parmagini beside bir degil.sen müslümanlari oldugu gibi kabul etmiyorsunki , korkunc bir yaratik olarak görüyorsun.
bende senin hakkinda iyi sey düsüneceyimi zannetmiyorsun herhalde roman.
diyelim beni birileri etkilemis.
ya senin beynini kim yikadi ve neyle yikadilar, deterjanin adi ne hangi marka yoksa asitlemi yikadilar.
hem insaliktan bahsediyorsun,bilgi alisverisinden bahsediyorsun.neden tanimadigin bir insan hakkinda olumsuz yorum yapiyorsun anten.sana kim veriyor bu hakki.

özünle bir degilsin ve dengesizsin.

step simdi sana diyorum bu senin yazin

buraya laik olmayan bir insani ne küfürlerle nede hakaretlerle kovabilirsin.
Cünkü basit insanlar kötü muamelere alismisdir, ondan. Ilim ve bilim insanin dogru yüzlerini gösterir. Forumlardan genelikle akilli ve kültürlü insanlar kacar. Neden soruyorsan, bunun yaniti cok basitdir: Üst düzeyde olan insanlar küfürlerle hakaretlerle ugrasmak istemez, kendisinin harcanmasini düsünür.
Kacmiyalim, ama sesimizi duyuralim. Sesimizi güzellikler icinde duyuralim, bu mümkündür Romancigim....

step önce de deim simdi de diyorum

islamiyeti iyi bilen ve az bileni ,islamiyeti iyi yasanada iyi yasamayanida ayni mamalede bulunuyorsunuz.
ilim insanin dogru yüzünü gösterir diyorsun.ben sizin yapmadiginiz yaptim sizde benim yaptigimi yapamadiniz sinifta kaldiniz.ben kurandan ayetler aliyorum.kuranda biyolojiden bahsediyor bende bijoloji kitaplarimi ile harmanlayipte bu eser ortaya cikiyor.sizden medeni bir cevap gelmedi hep hakaret ve küfür geldi.bu ne diyorsun.arkadslarin küfür edince terbiye yok biz edince terbiyemizi takinmazi istiyorsun.
forumdan akil ve kültürlü insanlar kacar iyorsun.kendinin ve dostlarin cahil oldugunu mu söylüyorsun.
sesinizi güzellikle duyurmak istiyorsaniz karsinizdakine ilk önce saygi göstermeyi ögrenin ve karsinizdaki insanda size saygi gösterecektir step.buna emin olabilirsin.
sen bir insana nasil davraniyorsan ayni sekilde karsilik alirsin.
biz seninle bugün tartistik.ne sen bana hakaret ettin nede ben sana ettim.demkki insan gecine biliyormus karsilikli anlayis olunca.

sana sunu itiraf etmem gerkirki.
sen digerlerine nazaran insancil ve insaflisin.
onlarin yapamadiklarini sen yaptin.senin yaptiklarinda onlar yapmadi.
sende akil var.o potanziyel gücünüde görüyorum.