Wolf, bu şahıs Kriminal bir vaka!
Elbet burada yıllardır verdiğimiz uğraş insani ilişkiler ve insani sevgilerdir.
Ama, bir noktada her zaman açık olunmalıdır, kim ki insanların insan olabilme, insanların özgür birey olabilme, insanların özlük hakları ile var olabilme haklarını gasp ederse, dur denilmelidir topluca. Bu gasbı her ne adına yaparsa yapsın buna burada bulunan her kes karşı çıkmalıdır.
Burada her insan birbirinden bir şeyler öğrenmek için katıldığını düşünmektedir, ben de bunlardan biriyim.
Lakin, hem geçmişte, hem şimdi(sen de yaşadın bunları) sürekli hep aynı oyun oynanır bu sayfalarda, tam ortam düzeldi insanlar detaylı ve düzeyli tartışmaya ortaklık etmeye başlandı( tam istenildiği gibi olmasada.) diye düşünüldüğü an böyle, dili kırık, kıçık kırık çılk yumurtalardan bir tanesi gönderilir buraya.
Bu şahıs benim açımdan Kriminal bir vakadır.
Bu tür insanlara karşı bu sayfalara katılan tüm dürüst insanlar topluca karşı çıkarak kovmalıdırlar buradan. Başkada bir yaptırımımız zaten yok, o şansımızda yok.
Bir insan önce düzelme denilen, ruhsal ve beyinsel ve fiziksel arınmaya kendisinden başlamalıdır. Bu şahısın ne dün, ne bu gün, ne yarın böyle bir sorunu olmamış. Elbet sosyal bir vakada çünkü bu tür eğitimi insanlara kimler hangi amaç ile, hangi çıkar ile vermektediler acaba???
Ama, burada sergilediği tüm pisliklere burada bulunan hiç bir kişi layık değildir.
Yarından sonra düzelir mi? o benim sorunum değil.
Boş yere bu tür şahıslar yüzünden güzel bir kaç gün daha çalındı buraya dürüst olarak katılan katılımcılardan...
Selamlar Wolf...
|