Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2006, 00:03
eniskaya

Standard Kafir kelimesini fazla agzimiza aliyoruz

Allah Resülleri bile insanlarin üzerine VEKIL olarak kilmamisken bizlerin cogu insanlar hakkinda hüküm vererek O KAFIR.. O OROSBU... O MÜSLÜMAN DEGIL ve benzeri kelimleri durmadan sabha aksam 5 vakit namazdan daha cok aniyor ve söylüyoruz...

Iste olayin temelinde bu yatiyor... EGO sorunu... baskalarini assagilamakla kendimizi iyi hissetmek amac....

O Kafir ben Müslümanim BEN ONDAN DAH YIYIM... daha güzelim ALLAH BENI DAHA COK SEVIYOR....

Iste esas yanlisin ve AYRIMCILIGA yol acan bu düsünce...

Iranlisi kendini en iyi Müslüman ilan ediyor... TR Vatandaslarida ayni... Araplar kalkip kendilerini tüm Islamiyetin koruyucusu ilan ediyor....

Simdi sen karar ver.... sen gercekten DIN adina hüküm verecek Allahin adina birisini Kafir ilan edecek kadar yücemisin.... ???

Birakalim Aliyi Veliyi LAGA LUGAYI... kendimizi elestirelim arkadasim kendimizi elestirelim.... ve tüm insanlikta ortak yönlerimizi ortaya cikaralim.... dostluk ve güzellik ortaklikta yatiyor....

Diger yol ise... asirilik ve farkliliklari ön plana cikarmak olur.... kiiii insanin tipinden hatta insanlarin yürüyüsüne bile hata bulmak cok cok kolay.... iste bu yol sahtekarliga keidnini Allahin yerine bile koyma yoluna gidiyor.....