Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.08.2006, 00:18
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sen görüşün ne anlama geldiğni,

ancak kendi inandığın ve var olduğunu tahmin ettiğin, tüm mutlak düşüncenin bu olduğunu düşünerek bir görüş olabileceğini düşünerek inanmaya çalışan bir dimağala boğuşmakta ve boğulmaktasın. Görüş düşüncesinin her insanın yalnızca kendi özgül ve öğrendiği bilgi, kültür, dil birikimi ve evrensel birikimlerden oluşmasının bir gelişimidir.

Ben sana demokratım diyorum ve demokrat nasıl olunurmuş gösteriyorum, sen bana halen görüşün nedir senin diye soru sormaktan rahatsızlık duymamayı bir gelenek haline getirmeye çalışmaktan hiç bir UTANÇ duymamaktasın.

Arkadaş, ben seni eğitmek, düzeltmek, dengeleştirmek, ilerletmek, adam etmek zorunda falan değilim. Bütün bunlar senin kendi görevlerindir.

Ama, benim öyle kıçım, başım oynamaz bir insanın ne tür bir insan olduğunu açıklamak için.

Hiç bir özelliğinin içinde demokrat bir yaklaşımın yok senin, en azından demokrat insanları sevmemekte onlardan gıcık kapmaktasın.

Bundan sonra sana tanıdığım o lüx emin ol olmayacak sana karşı.

Bir insan demokrat insanları nereden tanıyamaz, bilemez diye düşünüyorum bulduğum tek bir cevap var, o çnsan hiç bir zaman demokrat insanlar ile bir arada olmamış, onları sevmemiş ve onlar ile arasına sürekli mesafe koymuş...

Neymiş efendim Halil ideolojikmiş, sanki KURAN İDEOLOJİK değil, Allah, Allah bu kadar sallar bir insan.

Neymiş efendim Özsu tarikatçıymış, Mezheplerin hangisi tarikatçı değil. Mezhepsiz bir tek kuran yorumu var mı???

Sanal Melek küstahmış, saygısızmış, YAW bu ayetlerin hepsi Kurandan, sanal Melek benim açımdan tam bir demokratta değildir, biraz fazla Türkçülükte kokar yorumlarında.

Kim kaldı dışarıda bir Işın onu henüz hiç bir yere oturtamıyorum.

Başka kim var yaw bu sayfalarda yazı yazan, sen, ben, bizim oğlan, bizim kız vs. Hani nerede başka yazıcılar, nasıl yazabilir ki burada insanlar yazı daha cümleyi kurmadan boğazını sıkarak, ana avrat küfür ederek o kişiyi yok etmeye bu sayfalarda silinmesi için her türlü gambazlığı yaparak adammı olduğunuzu düşünmektesiniz???

Ben senin hiç bir düşünceni benimsememe rağmen senin bu sayfalardan atılmaman için büyük uğraşlar verdim.

Eminim aynısını sen benim için yapmazsın, bir başkası içinde yapmazsın.

Büyük lokmalar yeme, büyük laflar etme, hiç öyle ben demokratım oyunları falanda oynama Enis.

Ya demokrat gibi demokrat ol, yada olduğun gibi ol.

Mesele bu kadar basit...