hadi diyelim hepsi yalan.ama....
senin yüz yil önce yasayan dedene anlatsalardi senin PC araciligi ile görüslerine herkeze anlatacagini acaba sana ne kadar inanirdi? Acaba yüz yil önce yasayan birisine deseydin bir kutudan sesler görüntüler bütün dünyadadan sana gelecek saniyede diye acaba ne kadar gercekci olurdun? belkide sacmaliyorsun diye prangaya baglanirdin. demek istedigim biz basit insanlarin BILMEDI coook seyler var ve emin olmadan bazi konulara girmemek yada onlari tamamen bilirmis gibi herkese bulastirmak dogru degil. tamam kuranda yaziyor kadinlarin erkeklerden hakkinin az oldugunu...amaaa o devirde...hatta simdiki zamanda bile sadece KIZ cocugu diye köpek yavrulari gibi yeni dogan bebekleri kuma canli canli gömülüyordu. ve böyle bir zamanda kuranda kadinlara verilen haklar ..ne derler: REVOLUTIONÄR di...madem. neden kadinlar kapandi? güzel, yada teni beyaz olan kadinlar sorgusuz suvalsiz atin arkasina atilip kacirilip pazarlarda satilirdi. VEE surda Almanyada iki defa 40 yakin sicaklik cikmakla herkes sapkasiz korunmasiz disari cikmadi. ACABA kuran ciktigi zamanda herkes SUNBLOCKER mi kullansaydi???
domuz eti en cabuk bozulan et, domuz kendi pisligini bile yiyor. ve o zamanda bunu yasak eden kisi cok zekali olmali.
ben ben olarak ezan sesini cok güzel buluyorum. ruhuma ferahlih veriyor. ama benide etrafimdaki can sesleri rahatsiz ediyor. asiri katolik bir sehir olduguna hafta sonu daima can sesleri rahatsiz ettigi icin hatta mahkeme karari ile geceleri can sesi yasak yada kisilmasi kararlastirdi.
insanlar yalniz yasamiyor..kimi cana kimi ezana katlanacak.
hergün sinifa girince karsimda kocaman KREUZ durunca bende bir müslüman olarak baskalarinin dinini zorla almak zorundayim?
kapali kadinlara bakmak heryeri tatoo ve piercinnglerle delik desik edilmis ve kollarinin altindaki killara bulasmis ter kokusu yada alkol agizdan gelen bazan alisveris yaptigim kasanin sirasinda midemi bulandiriyor. ama o kadarda zengin degiliz sadece süpermarket bana alis veris yapsin batirmadan.
gercek hayatta daha sübyan olan delikanlilari LUSTKNABE diye kullanan erkeklere sabir tavsiye edilip onlari cennette böyle sübyanlarin hizmet edecegini bildirmek daha iyi. tabi görüse bakar. demekki hizmet kelimesini sex olarak görende olabilir görmeyende olabilir. Auslegungssache?
Also...wir leben in einer GEsellschaft und hier darf niemand ohne rücksicht auf andere sein leben führen. Sogar Grundrechte sind eingeschränkt. Obwohl im Art 2 I GG das Leben usw. geschützt ist, kann dieses Leben durch Staat vernichtet werden...liesmal dazu Polizeirecht ab paragraph 50 ff.
SENIN begendigin imrendigin dünyaninda dikenleri var ve sende senin icin diken gözükenleri burda tekrarlamana gerek yok.
eger türklerin türk olduklarindan utanilacak bir durum varsa...seninde utandigin gibi, bu mutlaka müslümanliktan degil BILGISIZLIKTENDIR...gercekten adet, kültür ve dinimizin bize verdigi görevleri yerine getirseydik burda ikinci vatandas sinifinda olmazdik. ne yaparsak yapalim...hakkimiz ancak almanlara adapte olunca birazcik veriliyor...yani kendimizi dininimizi, dilimizi türklügümüzü inkar edersek ALMAN oluyoruz...ist das nicht schöön??
|