Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.08.2006, 17:43
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bos ugrasilar

magnum iyi niyetli makul cevaplar yazdi sonucu ortada.

anlatmak istedigimi biraz basitlestirerek anlatayim. einstein meshur bir fizikci. onun tezlerini cürütmek icin yeni bir makul ve delillere ama fizik biliminin belirledigi kanunlara uygun deliller sunulmasi lazim.

peren su an bunu yapmaya calisiyor. elifi görse mertek zannedecek kadar cahil. ama kuran tefsirinde üzerine yok pöh pöh. ben bu tefsirleri okuyunca gülmekten alikoyamiyorum kendimi. onun icin fazla ciddiye almaya da gerek yok. alamiyorumda. cünkü hicbir dayanagi yok.

ama arada sirada böyle sIkistigi zaman ohh ben sadece tartismak istiyorum ama kisisel saldirilara magdur kaliyorum da eklemeyi unutmuyor. duygusal sömürü. metod güzel. arka taraftan hem peygamber süper zeka insanlari kandirmasini cok iyi biliyor. yani ona inanlar ahmak, peygamber sahtekar ondan sonra kisisel saldiridan yakiniyor. bu gibi zeka aygirlarina benim karnim tok. yemezler. basari ortada. arada klas farki var.

yazdigim gibi Hz. Muhammed cok zeki bir insan oldugu icin "onun" biraktigi Kitabi böyle peren gibi anlayisi kit akli kit insanlarin cözmesi mümkün mü? Kesinlikle hayir.