Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.08.2006, 00:54
eniskaya

Standard Simdi sen ne demek istiyorsun

Halkin eksiklerini siralamissin.... yani kültür egitim ve kapasite eksikliginden dogan YOBAZ DIN YORUMUNDA.. Kurtulus arayanlari anlatmissin bize.....

Bunlar bilinen seyler... eskidende vardi simdide var ve ileridede var olacak.....

Sanane bunlardan.... sen baskalarinin hayatina bakmak yerine birazda kendi hayatini yasamaya bak..... görüslerini belirt... deki arkadaslar ben öyle düsünmüyorum bana göre bu yorumlar cok yanlis ve esasiyla DIN böyle olmamali....

Eger piyasada dönen DINI anlayisa bakarak INSIZLIGI secen birisi o YOBAZ DINKOLIKTEN daha ILKELDIR ve ILKEL OLMYADA devam edecektir...

Hele hele Türklükten utanan bir insan bence normal degildir... Türklügü inkar etmek kendisini inkar etmek demektir....

Ben sahsen Türk olmaktan uzanc duymuyorum... ayni zamandada asiri bir sevincde duymuyorum... öyle dogdum öyle ölecegim.... KADER... elimde olmayan bir olay.... ABER KANN DEMIT SEHR SERH GUT LEBEN.....

Amacini anlamis degilim..... amacin insanlari KENDI SAHSI YAPINA GÖRRE yönlendirmekmi... YOKSA ORATKLIK pesindemi kosuyorsun....

Hayattaki amacin nedir... ??? analamak istiyorum senin, ama o kadar celiskili bir durumun varki.... sadece isyankar oldugunu fark ediyorum... AMA NEYE ?????????????????????????????????????????????????? ????????????