Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.08.2006, 19:14
eniskaya

Standard Ben mesela onun hic bir eserini

okumadim.... bak Pstadim okusam bile bana yeni bir sey katacagini hic sanmiyorum...

TEK BIR KISININ GÖRÜSÜ BENI ASLA TATMINKAR KILMIYOR.... ne DIN adami olsun nede baska alanda...

Ama herkesin yaptigi mücadelede SONUCA bakarim... esasiyla tüm insanliga faydaliysa ve bir seyler degistirmeye yettiyse... iste op zaman ne olursa olsun bas taci sayarim... en azindan yaratici oldugu alanda....

Gecenlerde Phoenixte bir Beitrag gördüm... en ünlü MOGALISTAN Krali AKBA. der in Indien geherscht hat.... Mükemmel bir vizyonu vardi...

Tüm DINLERI birlestirip, tüm DINLERDE esas olani ele alip ORTAK bir DEVLET YARATMAKTI.... Tachmahali onun oglu CHINAGIR karisi icin yaptirmistir kiiiiiiiiii AKBAnin 50 yil saltanatindaki basariya bak... tek kelimeyle DÜNYADA bu HÜKÜMDAR ESSIZ..... Camiiye HZ. ISANIN sözlerinide yazdiran TEK insan....

Tüm DIN uzmanlarini cagirip ortada hepsini DINLEDIKTEN sonra hakimlik yapip temeldeki esaslari araya birisiydi....

Yani demek istedigim, Trihet binlerce kapasiteli insan gecmistir... yok degil... Atatürkte bunlarin arasinda yer alir.....

Ama Terih Tarihte kalir..... bizler onlari kopyalamak amacinda degiliz... daha iyisini daha güzelini daha ileri tasimaktir amacimiz....

Hepsi bu