turkiyede yasıyorum.Türküm.tarihim brlli soyum belli sopum belli.kurtulus savası veren bir neslin inancından beslendigimi soyluyorum.istiklal marsı korkma diye baslıyor.ben de korkmadıgımı ayak yapmadıgımı lafı cevirmedigimi soylemeye calısıyorum.savassa savas.savasırım.gerekirse oldururum.hem de seve seve.olursem sehidim kalırsam gaziyim.tabi bul laflar masa basında cok afaki kalıyor.gun gelir ve ben insallah oraya varmaz diyorum ama gun yakın bu ulkeyede saldıracaklar.projeleriyle yaptıklarıyla her seyleriyle bunu gosteriyorlar.simdi ben savasmazsam burda ettigim laflar sahtekarlık anlamına gelmez mi?
burda en baslarda hizbullah kuvayı milliye dir dedimdi.tepki geldi ama.kabul de gordu.adamlar kurtulus savası veriyor.yani işgale karsı soykırıma asagılamaya ve koleleştirmeye karsı savasıyor.ve her seyden once benim dindaslarım.din kardeslerim.hamas da oyle filistin de oyle.ve bugun için dunyada donen tum projeler muslumanları pasifize edip islam topraklarının yendiden işgal edilip bu toprakların zenginliklerinin paylasılması ve bu topraklarda yasayanların kendi hayat tarzlarını belrileme hakkından dahi yoksun bırakılmasını amaçlıyor.bu insanlar bunun için savasıyorlar.ve ben de haklının yanındayım.
insanlar ölür ısınsu kardes.bazıları da oldurur.insan varoldugundan beri vardır savas.savası bu kadar vahsi hale getiren batı medeniyetidir.bu savas teknolojilerini muslumanlar kesfetmedi dimi.Allahtan korkan hickimse bir atom bombası yada nepalm bombası papatya bicer icad edemez.lafı uzatmanın anlamı yok.din demek bir manada da haysiyetli bir olum de demek.zalime baskaldırmak da demek.bu insanlar Allahı hice sayıyorlar.ahlaktan sevgiden haysiyetten onur sereften anlamıyorlar.ama birileri hala bu degerlere sahip.ve bu degerler adına savasıp insanlık adına direniyorlar.bundan emin ol.savasan cıkmazsa bunlarla hayatın ne anlamı kalır?guce hakim olan hayatı ve olumu belilremiş oluyor.ben size bunu dedim yapmazsanız oleceksiniz.diyor bu adamlar.itiraz eden herkesi olduruyorlar.kabul et barıs yap demokratik bir hayat sur.bunların hepsi kandırmaca.cünkü bu adamlar dakka bası istiyorlar.istekleri hic bitmiyor ve her fırsatta oldurmeye bahane buluyorlar.eee.oldurulenler ne yapacak?armut gibi bekleyecekler mi?
hizbullah uzmanlarının hemen tamamı hizbullah o kadar fuze atıyor.istese fuzeleri en stratejik noktalara vurdurup muazzam bir sivil kayıba da yol acabilir.ama bunu yapmıyor.insanların sıgınaklarda yasayıp korkuya kapılmalarını ve bu savasa son vermeleri için seslerini yukseltmelerini amaclıyor.diyorlar.
hasılı kelam olmem ve oldurmem gerekirse hic dusunmem.bunu soylemekten de gocunmam.bu dunyada seref haysiyet onur insanlık adına olecek kimse kalmadı mı desinler!!Allaha sukur binlercesi var

o yuzden bukadar kudurup vahsileşiyorlar.oldurulen askerleri yada zarar goren halkları umurlarında degir.kudurmalarının nedeni yiyeyecek ası olmayan bagda bahcede ne bulursa nasip diyip yiyen insanların kalkıp bunlara sen kimsin leng diye nanik yapıp meydan okuması ve onların yaptıklarına dunyada kimsenin beceremedigi comakları tıkıstırması.ve oldur oldur bitmiyorlar.simdi ben ben de gerekirse olurum ve oldururum dedim diye hata mı ettim.Allahın emri ısınsu.angel kendi mantıgına gore haklı.Allah varsa insin de kullarını kurtarsın diyor.yanıldıgı nokta burda.Allah zaten kullarına yardım ediyor.ve onlara yol gosteriyor.gosterdigi yolla insanlar direnip savasıp surekli olselerde sabredip oldurmeyi de basarıp Allahın yardımını umup savası surdurme azmi gosteriyorlar..Allah inecek de kendisi mi savasacak?bak bunu kimse isteyemez.Allah bir gazap ederse bu zulmu yalnızca KIYAMET PAKLAR.Allah kendisine meydan okuyan kavimleri bir cıglıkla bir ruzgarla ates yagmurlarıyla yok etmesini de bilmiştir.ama kavim kıyametiydi onlar.zulum dunyanın her yerinde ve Allah yeter derse KIYAMET KOPACAK.ben dindar bir muslumanım.ve Allah ın tek ilah oldugundan muhammed sav onun kulu ve elcisi oldugundan eminim.eminim diyorum.zerre kadar suphem yok.ve muslumanların verdigi savas olmeleri ve oldurmeleri direnmeleri ve savasmaktan vazgecmemeleri bu dunyanın omrunu uzatıyor.Allah adına direnen insanlardan daha ustunu yoktur.
ne yapalım?bırakalım oldursunler calsınlar cırpsınlar asagılayıp alay etsinler istedikleri gibi kolelestirsinler.bunu mu soyluyorsun?savasan insanlar buna karsı savasıyor.ve ben de bunu haklı buluyorum.haklıdan HAKK dan yanaıyım.burda surekli bu vurguyu yapmam da insanların saflarını belirlemek zorunda olmalarıdır.cunku tum insanlar sorumludur.ortada bir vahset var.