Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.08.2006, 22:57
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Merhaba roman..

aciklik getirmene sevindim.. kuskusuz hemfikirim seninle.. yani elbette kullanilan her zaman yoksullar oluyor...

Yalniz unutmayalim ki...Dinin icine malesef ve malesef hep siyaset karistiriliyor... elbette ki bu da normal .. yani tamamen ayirt etmek mumkun degil... ne kadar bunu istesek de! Benim kizdigim sey... musluman bir insan kendini savundugu zaman.. hemen sevgisizlik ile suclanilmasi...Benim de goruslerim var, ve ben de varim bu dunyada... Ve ben de susmuyorum, ve ben de karisirim, kizarim.. benim yasantim ve dunyam sadece evim ile sinirli degil!! bu sekilde beni ve binlerce insani degerlendirdigin zaman... haklarini ve dusuncelerini savunduklari icin hic bir sekilde yargilamamak lazim bence.. tam aksine uzlasmak lazim oyle degil mi?? Neden hemen benim yerimde olan bir insana.. senin sevgin yok, susmuyorsun..konusuyorsun.. birak senin basinda birileri var denilsin ki??? Bence uzlasma zamani coktan geldi... Ayni sekilde artik israil ve lübnan da susmuyorlar iste... Amaclari sence ne ki?? kotuluk mu?? amaclarini sor her iki topluma..!!! her ikisi de guzellik istiyor, oyle degil mi?? musluman yoksul da sehit olcam diye can atmiyor... o da o guzelligi yakalamak istiyor... ölürsem de sehitim diyebiliyor.. bunu hic dusundun mu?? Savas her iki tarafa da zarar getiriyor ve ben burada savasi savunmuyorum... bugunun toplumlari neden , ve ne icin kuruldugunu hepimiz biliyoruz..TÜRK ve kürtte ayni sorulari durmaksizin yasiyorlar.. ama sor her iki tarafa da.. ki her ikisi de muslumanlar ( cogunluk diyelim!) her iki topluma sor istersen.. mehmetcik sehit olmak icin mi var ... ve kürt ..onlar ne icin var??

ok toparlayim son olarak.. cok karisik bir yazi oldu.. ama umarim dusuncelerimi briaz olsun anlatabildim... BENCE MUSLUMANLIKTA SIDDET YOK..SEHITLIK sadece geride kalan insanlar icin bir nevi avuntu... huriler icin ölümü goze alan insanlar cok ama cok azdir! bundan emin ol!! Kaldi ki dunyada bile bir bayan icin hic bir erkek canini vermiyor ya-- birakin muslumanlari bu kadar cahil gostermekten!