Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.07.2006, 23:52
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Lala!

Bilemiyorum Türkçe bilgi dağarcığın yazılımda ne ölçüde.

Lakin, bu tuhaf siteyi birileri yeni Türk neslin bölümü olarak yıllardan buyana ima etmekteler.

AMA Türkçe yazmasını bilmeyenler ile dopdolu burası, gerçi Almanca kelime hazneleri ve bilgi dağarcıklarıda bildikleri Türkçeyi aşmamakta, her neyse konu bu değil, benim kafama takılan aşağıda bir yerlerde yazdığın insanların tartışma uslubunun dengesizliğinden dolayı, insanların kafalarında, hadi bir ek de ben yapayım burasının dini bölge olduğu için, ruhlarında bulunan sorunlarını tartışamayacaklarına ait keskin ve katı yaptırım kalın çizgilerini koymana ait.

Burada herkes her konuyu bildiği ölçüde tartışmalıdır ve tartışacaktırda.

Ben senin bildiğini zannettiğin tüm konularıda bu sayfalarda insani ve uygar ölçülerde hiç bir ukalalık ve kibirlik yapmadan tartışma alicenaplığınıda göstermeye hazırım.

Yaşamımda her zaman yarım entellerden ve yarım aydınlardan ve çok bilmiş kibirli ve işaret parmağını insanlara sallayan kişiliklerden oldukça büyük bir rahatsızlık duymuş ve hiç hoşlanmamışımdır.

Lala isminden, Osmanlı tarihinin cıvıklığının geçmişine ait krem tabakasına ait olduğu içinde hiç hoşlanmam.

Burada bir sayfa önce Peren tarafından açılan çok ciddi bir konuda söyleyecek bir konu, yazacak bir kelime ve harf bulamadığın için böylesine önemli bir konunun sözüm ona bilinçli bir şekilde ırzına geçtin, içine ettin.

Bilmediğin konularda sus, oku, araştır ve öğren. Bu seni ilerletir ve olgunlaştırır.

Sosyal danışmanlık yapmanın, üçüncü sınıf psikolok ve sıradan entel olmaya çalışmanın ve işaret parmağı ile insanları eğitmeye çalışan eğitilmemiş insan olduğunu göstermeye çalışmanın önünede geçer.

Umarım bildiğin konular varsa karşılıklı yazışırız bu sayfalarda...

Ama sana dostça bir uyarıyı tekrar yapayım, bırak insanları istedikleri konuları, var olan içsel ve dışsal tüm problemlerini çatır, çatır tartışıp, yaşamlarını daha bir geniş ve ufuklarını daha bir engin hale getirsinler.

Dostça selamlar...