Derin deletin elinde patlayan bomba
Arkadaşlar Türkiye"deki son danıştay saldırılarını hiç farklı bir boyuttan düşündünüzmü.
Mesela
Saldırı olmadan bir gün önce güvenlik kameraları bozuluyor.(Ki güvenlik sistemini OYAK A.Ş yani ordu yardımlaşma kurumu a.ş) yapmış.Saqldırgan çıkıyor ve odadaki herkesi kurşunluyor.Ve elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor.Tesadüf ki içerde hakimin birine kurşun isabet etmiyor da alt kattaki güvenliğe telefon ediyor ve yakalanıyor.
Şimdi farzedelimki o hakimde vurulup telefon edemeseydi.Saldırgan çıkıp gidecek ve Ankarada önceden belirlenmiş münhal yerlere(Tabiki bu biraz ön saflarda duran müslümanlardır)baskınlar olacak olay silahlar elle konulmuş gibi bulunup yargı süreci başlayacaktı.Tabiki bu arada hükümet sınıfta kalmış olacaktı.
BU arada Cumhuriyet gazetesi bombalandıgında gazete yazarlarından birisi diyorduki Ben gördüm bombayı attılar ve ALLAHÜEKBER diyerek kaçtılar diyordu.Bak bak bak Birde Allahüekber demişler kaçarken.Amma televizyon kanalının birisi bulmuş o adamı ve sormuş
-Sen hangi görüşte bir insansın?
-Ben sol görüşlü biriyim.İçki kullanıyorum.Falan Filan.(Zaten bu adam bilmem nerde bar işletiyor.)Bu adam bombayı atacak ve Allahü ekber diye bagıracak birde.
Son söz:İşta ALLAH ki bu yapmak istedikleri bu hain oyunu ellerinde patlattı.
|