Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.05.2006, 12:40
tarik21

Standard Fenerin sampiyonlugu DENIZLI den gecer..

en iyi olan takim sampiyon olsun, fenerbahce veya galatasaray, hic farketmez...
önemli olan bu iki takim ülkemizi sampiyonlar liginde de en iyi sekilde temsil etsinler.
ama haftaya cok heyecanli bir lig finali olacagi kesin birsey...
düsünsenize sampiyon takimi küme üsme tehlikesindeki denizlispor belirleyecek birnevi.
galatasaray kayseriyi yendigi takdirde 3 puani alacak ve fenerbahcenin yenilmesini bekleyecek.

öte yandan besiktas trabzon ile oynuyor. besiktas da trabzonu yenerse gecen haftadaki yerini geri alarak ligi ücüncü bitirecek.

birde gelelim ligin alt sirasina. gaziantep malatya ile oynayacak. denizlispor yenildigi takdirde fenerbahceye karsi, malatyanin da antepe karsi puan kaybetmesini bekleyecek,daha dogrusu maglup olmasini bekleyecek.sadece böyle ligde kalma sansi var, yada bir basla teori:
denizlispor fenerbahce maci berabere kalir, antep malatya ile en kötü ihtimal berabere kalir, ve böylece denizli ligde kalir. bu halde de galatasaray kayseriyi yendigi takdirde fenerbahcenin iki puan üstünde sampiyon olur....

cok komplike bir olay. insallah centilmenlik kazanir ve insallah bazi masa oyunlari oynanmaz bu heyecanli ligin son haftasinda...

herkese saygilar...

bu arada ben hüseyin, tarik21 nickini bir arkadasimdan devir aldim,hafta ici bir arkadas GB me bazi seyler yazdigi icin bunu söyleyeyim dedim, bundan önce tarik21 nicki altinda neler yapildi bilmiyorum cünkü. herkesin bilgisine