bak trabzonda ayni suctan bir mac
seyircisiz oynama cezasi aldi. anlayacagin gsye kiyak cekilmis.
Küfür konusunda sana hak veriyorum, malesef son dönemlerde fener trübünleride kirlendi, bunun nedenleri belli. fb yönetimi küfüre karsi mücadele ederken federasyon dahil hic kimse destek vermedi. saracloglunda küfürsüz maclar izlenirken samiyen ve inönüde doksan dakika koro halinde küfür ediliyordu. bunlari gören bazi ahmaklar ise cirkinliklere cirkinlik ile cevap vermeye basladilar. cok kötü bir durum.
Pankart olayindada sana katiliyorum igrenc birsey ama fener taraftar guruplarinin söyledigine göre bu pankart mac öncesi UltraAslandan zorla alinmis, fener 3. gölü atinca bazi ahmaklar bu pankarti acmislar. yine cirkinlige cirkinlik ile cevap vermisler. ben buna aptalik deyiyorum.
Peki ASY´de seref trübünü yaninda, önünde ve arkasinda ve hatta diger türübünlerdede acilan böyle cirkin pankartlara karsi cikmayan gs yöneticilerinin saracoglundaki pankarta karsi cikma haklari varmi? bence gs yöneticilerininde yaptigi adilik.
Polis olayina gelince manisada fener taraftari kultuk kirarken polis coplarla taraftara giristi ve o kaos ortaminda poliste karsilik aldi. saracoglunda tvde resmen gördük gs taraftari koltuklari polisin üzerine atiyordu ama polis olgunluk gösterip girismedi taraftara. manisada o koltuklar polisin üzerine atilsa idi demekki polis silah ile karsilik verecekti.
|