Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.04.2006, 19:33
Benutzerbild von feytu
feytu feytu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yine ayni tas, ayni hamam...

Fenerbahcemiz, Cimbomu ne yapti???

yine ezdi, yine duman etti, yine darmadagin etti, yine dagitti, yine dalga gecti, yine yine yine....

Cok zaman önce degil, daha gecenlerde Haluk Ulusoy federasyonu bize karsi isbasinda iken, sunu söylemistim: Ligin 31.haftasinda GS`i Kadiköye gömeceksin, bak ondan sonra konusuyorlarmi!

Yine biz hakkli ciktik. Iste böyle mat ederler adami. Herkez haddini bilecek.
Iste o kadar....
Fenerbahcem sen baskadin!!!

Yaw aklimdan gecmedi degil, TBMM bir yazi göndersekmi? Ne bileyim, yeni bir kanun veya bir yasa cikartsinlar kardesim. Yazik yahu, devamli biz yeniyoruz.
Langsam wird es langweilig

Kazanan daima hakklidir. Birde böyle eze eze yenersen keyfe diyecek yok yani. Aslinda cok daha acimasizca espri yapmaliyim, cünkü bazi GS`lier bunu hak ediyor. Ama yinede büyüklük bizde kalsin.

Yolun sonuna geldik sayilir. 10 gün icinde 3 büyük mac oynayacaktik. Birini hal ettik, kaldi öbür ikisi.

Trabzon maci tabiki zor gececek. Hersey olabilir. Ama su bir gercek: Sampiyonluk bizim hakkimiz, cünü CimBomu icerde ve disarda devirdik. Yani onlarin konusmaya hakklari yok. Bir dahaki bahara insallah

Parantez: Kadiköyde (Migros tribünü) bir pankart cok ilgimi cekti:
6 kasim: 6:0 22 Nisan: ooooOOOOOO Pellos yine geldinmi))
Sonuc malum!

Yazimi bu güzel siir ile kapatiyorum:

Sende sevinmeden önce bilmiyordum hic
mutlu olmanin anlamini.
En güzel renklerin adi sensin fenerim
yenmedigin takim kaldimi.

Kartali, Aslani gec hepsi hikaye
bir kanarya var bu alemde.
kac zefer yasatacak daha bilinmez
Fener Tanri nimeti bize.....

Not: 90 dakika basliyor. Hincal Ulucun GS elestirisini sabirsizlikla bekliyorum))

Harbi Fenerli
Feytu