Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2006, 20:21
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ayri telden caliyoruz

foruma hep ayni seyi kopyalayip yazdigin icin cocuk dedim ve hep en büyük gs dedigin icin büyüklük kompleksin var dedim.

niyetim hic bir zaman bazi kisilerin kisiliklerine saldirmak degildir. senin kisiligini bilmem nasil bir insan oldugunda beni ilgilendirmez. beni ilgilendiren sey foruma yazdiklarindir. elbetteki böyle hep ayni seyi kopyalayip yazarsan ve gsden baska büyügü yok dersen. bendede bu cocuk cocuklük yapiyor ve büyüklük kompleksi var izlenimini uyandirirsin.

ben öncedende dedim son yilarda aldigi basarilar ile gs fbden daha basarili ve bunu taktir ediyorum ama bu demek degildirki gs fbden daha büyük bir camiadir. büyüklük basari demek degildir. futbol sonsuz bir maratondur, bu gün gs yarin fb öbür gün bjk baska bir gün baskasi basariyi yakalar. bu basarilar hic direkt olarak camialarin büyüklügünü etkilemez.

büyüklükten hic birsey anlamiyorsun. önce bu kavramin ne oldugunu anlamaya calismani tavsiye ederim.

birde senin bana hakaret etme hakkin yok, benim zeka yapimi kücümseyecegine kendi zeka yapini arastirsan daha iyi edersin.

o fransiz kumutaninin yazdigi seyler tarihi birseydir ve tarihte olmus birseydir, tabiki o zaman bazi kisiler öyle yapti diye simdide gs camiasinin öyle oldugunu savunmak sacma ve art niyetli olur. ben onu sadece bu camialarin büyük olana dek neler yaptigini görmen icin o yaziyi aldi. tabiki gs camiasininda fb camiasininda tarihinde kötü ve iyi seyleri var. demekki bu camialarin yaptigi iyi seyler kötü seylerinden daha iyiki hala sevilen camialar ve büyük camialar.

sana tavsiyem sanirim bir gsli olarak gs tarihini biliyorsun, birde fb camiasini arastir mesela: "Bahcedeki Fener" veya "Kurtulustan Kurtulusa Fenerbahce" belgeselleri izleyebilirsin.

hep uefa kupasi, süper kupa diyiyorsun. koca gs camiasi bir uefa kupasi ve süper kupa ile büyük oluyor ise o zaman ici bos bir camia imiste haberimiz yokmus.