yani ne demis?
1. “O karşılaşmanın atmosferinden dolayı istenmeyen şeyler olabilir, olmuştur da... Bunları yavaş yavaş elbirliği ile çözeceğiz”
2. “Küfür örf ve adetlerle alakası olmayan bir durum. Bizim lügatlarımızda yok. Küfüre karşıyım hem bizim statlarımızda, hem de başka statlarda. Bizlere görev devletin verdiği emirlerdir. Herkesin bu emirleri yerine getirmesi gereklidir”
Aziz baskan diyorki: bizim stadimizda olan küfürler ile mücadele edecegiz ve bitirecegiz. küfüre karsi oldugunu söylüyor. bunun aynisini gecenledede demisti, demistiki bazen bazi kendini bilmezler futbolcularimiza bile küfür ediyor ve bunun ile mücadelemiz devam edecek.
Simdi sana soruyorum: Aziz baskandan baska hangi baskan bu kadar siddete ve küfüre karsi mücadele ediyor? bir fenerbahceli olarak degil bir sporsever olarak bunu taktir ile karsiliyorum ve sonuna kadar destekliyorum vede tüm sporseverlerden aynisini bekliyorum.
Öyle bir yazi icerisinde bir alinti yapip ve yazinin tamamini dikkate almamak demode birseydir ve art niyetliliktir.
|