Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.03.2006, 12:38
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard FB 2:1 GS

öncelikle böyle bir zeminde iyi sayilabilecek bir mücadele gösterdikleri icin iki takim futbolcularinida kutlarim.

zeminin kötülügünden futbolcular tupu kontrol etmekte güclük cektiler ve iki takim adinada cok top kaybi yasandi.

gs teknikdirektörü bence akililik yapip ilici saha sürmedi ve onun yerine üc forvet oynati, cünkü ilic bu zeminde hic birsey yapamazdi. daum ise 70 dakika forvetsiz oynayarak büyük bir hata yapti bence. nitekim fenerde bu zeminde agir tomas ve songu hataya zorlayacak bir futbolcu yoktu, eger nobre ilk onbirde baslasaydi zeminin agirligi fenere büyük bir avantaj olurdu, cünkü song ve tomastan daha hareketli ve onlarin burnunun direginde olacagi icin tomasa ve songa büyük baski yaratip gol pozisyonlarina gire bilirdi. birde denize deginmek istiyorum, eminimki herkes görmüstür denizin gercek yerinin orta saha oldugunu.

Macin hakemi genelde iyiydi ama Alexin bariz gölünü komik bir sekilde saymiyarak büyük bir hata yapti ve skoru etkiledi. bu hakemler feneri kolluyor diyenlerin zaferidir. tamam hakemler fener lehine hatali kararlar verdi ama fener alehine verilen hatali kararlarda cok ve gs lehine verilen hatali kararlar da cok. bence bunlarin hic birinde art niyet yoktu ama dünkü gölü saymamasi bence art niyetli bir karardi bu hakemlerin etki altinda oldugunu gösterir, hakemin önündeki temiz gölü saymamasinin baska bir nedeni olamaz.

Sonucta fenerbahce önceden tahmin edildigi sekilde galatasarayi evinde yendi ve tur icin avantaj yakaladi. ama tur daha atlanmadi ve kimse havaya girmesin.

birde fenerli taraftarlara deyinecegim, hasan sasa atilan madeleri aslinda fener camiasina ve aziz baskana atilar. ben böyle görüyorum artik bunlara sert tepkiler konulmasi lazim her stadimizda cünkü göz yumuldukca cogaliyor ve uluslar arasi maclarda acisini ülke olarak hepimiz yasiyoruz. sporda siddet hayvanliktir.