bi ara su ligi bi kenara koyalim
beni asil mesgul eden konu su´bizi milli takim : bakin ersun yanak (ki bence cok iyi bi antrenör) milli takimda yeni bi jeneration yaratmaya calisti. ne yapti? mesela hakan sükürü kesdi milli takimdan. sonra neler oldu neler. adama etmediklerini yapmatiklarini birakmadilar. neymis efendim vay hakan sükür nasil kesilirmis vay ersun yanal 6saray düsmanimis. tamam dogrudur ersun yanalin fenerbahceli oldugunu herkes bilir. ama bunun ile ne alakasi var? adam hakan yeterli görmemeis ve milli takima almadi. ama BIZIM su meshur 6sarayli medya ersun yanali yakti. ben bi fenerbahceli olarak ersun yanali fenerbahcenin basinda görmegi cok isterim. inaniyom ki fenerbahceyi bu adam ucurur cünkü adamin vizyonu var. fenerbahce de bu vizyonu gerceklestirmek icin hersey var : para, taraftarin babasi türkiyenin en iyi stadi iyi bir yönetim ve delikanli bi baskan. daum bu sezon sonu iyi bi sekilde gönderilmeli cünkü fenere 3 yil üst üste 3 sampiyonluk yasatti ve onca derbi zaferleri . benim aklima sezon sonu mesela söyle bi pankart geliyor bizim taraftar bunu yaparsa daum cok duygulanir bence : "herr daum wir danken ihnen für ihre gute arbeit trotz einiger rückschläge. im grossen und ganzen sind wir aber mit ihnen zufrieden. für die zukunft wünschen wir ihnen und ihrer familie alles gute. fenerbahce fangemeinde."
|