Thema: Liebe & Flirt
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.02.2006, 23:14
gelincik02

Standard o.T.

.....ein Mädchen das für ihre Rechte gekämpt hat...

...ein Mädchen das auf die Eltern nie gehört hat...

ein starkes Mädchen das ihre "Freiheit" genossen hat..

vay sen neymissin Tam Kadin haklari savunucusuymussun, helal melal olsun yani :-)

Wenn Unterdrückung nur aus sexueller Sicht erfolgen kann, so hast du dich nicht unterdrücken lassen. Oldu, gözlerim doldu! Nun gut, jetzt musst du halt die Konsequenzen deiner "Freiheit" und "Unmündigkeit" ertragen.. Herseyin bir bedeli var dimi? Zamaninda nasil ailene karsi cikmissan "özgürce fingirdesmek" icin, bugünde o "Özgürlük" anlayisinin arkasinda ol... birdenbire utanacagin mi tuttu? ;-) "Baskasi olma kendin ol". Kolay gelsin.

Vay be neymis bu özgürlük, herkesin dlinde , kimsede anlamini bilmiyor. Herkes icin farkli bir anlammi tasiyor acaba? Özgürlük evlenmeden önce birlikte yarinlarinizin ne olacagini bile bilmedigin bir adama bekaretini teslim etmek midir size göre? Eee noldu güvenip bekaretinden bile vazgectigin adama? Terk mi ettin/edildin? DEGER MIYDI peki? "ask icin ölmeli ask o zaman ask" mi dedin Sezen Aksu gibi? :-) Elbetde öyledir ask..gözü kör olsun bu askin, kimi insanlara mantigini dahi unutturuyor..Gerci bu durumda aska yüklenmek olmaz; bizde asik olduk, ot gibi yasamadik amaaaa...türklügümüzün koydugu cercevede yasadik askimizi...

Kusura bakma niyetim rencide etmek degildi..sert gelmis olabilir ama mantik bu...hayat bu...benim fikrimde bu...bana gelsen ben arkadaslik ederim senle, ayirt etmem, almanlarida ayirt etmiyoz bak :-)

Oldugun gibi severse seni ne mutlu, sevmesse de üzülme; birsürü "modern" türk erkegi var istanbullusu izmirlisi. Onlarla da mutlu olsursun... Bol sans...