o.T.
Allah-u Teala senin icin koca bir kain yaratmi$ sana akil mantik beceri icgüdü ve mucizeler dolu bir ya$am hediye etmi$.
Senden tek istedigi ise onun varligini bilip ona ibadet ve $ükür etmekdir, buda senin gibi aciz kullara fazla geliyorsa benim diyecegim bir$ey yokdur...
Oruc dedigim 365 günün 31 günüdür, 24 saat degil günün bir kac saati ac susuz kaliyorsun bunun kar$iligi ise 1427 sene önce sana yollanan Allahin kelamidir...
Namaz dedigin günde 5 kere ve toplam 1 saatini bile almiyor, günde kac saat bo$ oturuyorsun haberin varmi dostum?
Her gün sabahin köründe kalkip i$e okula gidiyorsunuz, neden? Müdür Patron sizi kovucak i$siz gücsüz kalicak korkusunu ya$iyorsunuz...peki sizi yaradandan Kulundan korktugunuz kadar korkmamaniz ne kadar tuaf degilmi? Sirf her an ba$inizda degil göz önünüzde degil diye...oysaki o herzaman heryerdedir...Acizliginizin hesabi bugün yarin degil Mah$er Meydaninda kesilicekdir...
"Bugün Allah icin ne yaptin" diye sorarsan kendine...1 Kelimeyi Sahadet getirmek bile sevabdir ama heralde sen ondan bile aciz bir yaratiksin dostum...haline üzülüyorum...
|