Thema: Doppelmoral
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.01.2006, 12:53
Benutzerbild von cocochanel
cocochanel cocochanel ist offline
Neuer Benutzer

Standard yaniiiiiiiiiiiii

aslinda böyle kurmamistim bu forumu, söyle aciklim. Türk olmak zor!!! Buydu benim demek istedigim. Yabanci ülkeye calismaya giden türkler, gittikleri ülkede din, dil uymaz sorun ceken türkler, 30 yil sonra kaldiklari ülkenin asosyal kesimi türkler, iki ülke arasinda gidip gelip yollarda ölen türkler. eee türkiyedeki türklere bakalim. evinde hasta yatan hastaneye gidemiyen, türkler. hastaneye gidip mikrop kapip ölen gene bir türkler. marketten zeytin alip aslinda ayakkabi boyasi yiyen türkler. saat 5 de gelirim diyip 8 de anca gelen türkler, malum trafik. yani kisacasi türk olmak kolay degil, türk olmak bir lanet gibi birsey. ya iyiki türküm birsey demiyorum. ama türk olmak öyle her baba yigidin yapacai birsey degil.

helede türk kadini olmak, versemmi vermesemmi, yatarsan orospu olurum, yatmazsam aptal yerine koyulmus olurum....yok bayan yanina oturmalar, yok suydu buydu...hele bir türk kadini olmak büyük meziyet.

evet türküz ama dogrumuyuz hakikaten? hangi isimiz dogru gidiyor? politikamizmi? yoksa ticaretimizmi? yoksa hukukumuzmu?

celiskilerle dolu bir milletiz, kimin ne yaptigi belli degil. genclik gelismek isterken, analarimiz banu alkan- murat tasdemir show izliyor hergün....

oyoyoyoy
söyleyin ne olacak bu memleketin haliiiii dostlar, hemserilerrrrr