Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.01.2006, 22:36
Benutzerbild von cagdass
cagdass cagdass ist offline
Neuer Benutzer

Standard E BIZ ZATEN BU ALINTILARINI SÖYLEDIK!!

sayin ismi cismi, kimligi belli olmayan arkadas, senin alinti yapip gönderdigin yazilarinin icerigine biz cokdan degindik...ayni seyleri ben bir yazimda söyledim zaten. bazi arkadaslarda söylediler. elestiri nedir özelestiri nedir, nasil yapilmasi gereklidir bunlarin hepsine degindik. yani aynen senin alinti yaptigin kisilerin o yazilarinin icerikleri gibi herseye degindik. ben demiyorum ki senin alinti yaptigin o arkadaslar yanlsi diyorlar, aksine dogru diyorlar. ama biz zaten bunlari söyledik! bizimle ayni telden calmis arkadaslar, sen kime neyi satiyorsun??sen yeni bir sey söylemiyorsun bu yapmis oldugun alinti ile...sen önce yazilanlari bir oku, ya da okudugunu bir anla ondan sonra deutschtürkün`ler sizler, ulen hic bi pokk cakmiyorsunuz kritik ve selbstkritik mevzularindan diye bir görüs dile getir. ach ja sacma sapan tartisma demek, o yüzden mi bu sacma sapan tartisma icin gitti zamanini verip ordan burdan nasil bir yazi bulurumda, sunlara gününü bir gösteririm diye o güzel vaktini car cur ettin! hm söyle sacma sapan bir tartisma oldugu icinmi olaya girdin. senin bu yaptigin ukalalik ama senin bu ukalaligin sökmez bana, laflarina dikkat et. adam olmasini ögren önce. ya öylemi demek biz türkler, türkiyedeki vatandaslarimizin seviyesine gelecegiz önce, heleki almanlarin seviyesine gelmek zaten hayal öylemi. sen varya cok zavalli bir insansin! bu yorumuna birak gülmeyi hakkaha atiyorum. baya yaralisin galiba sen ya, hmm kisiliginde nasil kapanmaz ileze yaralar acildigini konusmak istermisin.. hm senin bu kisiligindeki kapanmaz su ileze yaralari biz deutschtürken`ler olarak aramizda tartisip bir saralim istersen. ya bak laf böyle koyulur. artik bir hafda kendine gelemezsin!
sana tavsiyem fikir belirtmeden önce fikir sahibi olmandir. ve yazilari okumandir, ve okudugunu anlaman ve algilamandir.. ulen diyecem, biz bu cocugun ordan burdan bulup gönderdigi alintilara deginmemis olsak, ya cocuk hakli bee kardesim diyecegim. ama hic hakli bir tarafin yok! ayrica yok biz türkler yok bilmem neler diyorsun, bak kardesim lafina dikkat et burda milliyetcilik yapma, sokarim senin milliyetciligine, ulen tartismanin milletimi olur. ya git basimdan sen cok zavalli bir insansin cokk. hic yeni bir sey söylememissin. yeni bir sey söylemeyi birak, küstahlasmissin. e sen küstah olursan bende sana karsi küstah olmazmiyim...hm bu yazinin günahi ve vebali sana aittir. cünkü hakettin bunu sen!
cagdas/frankfurt am main