Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2005, 16:11
Benutzerbild von jointm
jointm jointm ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kiz piskolojisi ve tavlama sanati 6

Üniversiteli Kizlar

Diyelim ki üniversiteye geleli aylar oldu ama siz daha bi tane bile kiz tanimiyosunuz! Öncelikle bilmeniz gereken üniversiteli kizlarin hangi psikolojik durum içerisinde olduklaridir. Bu kizlarin büyük bir çogunlugu tüm lise hayatlari boyunca "ulan dur ºu üniversiteyi bir kazanana kadar derslere veriyim kendimi kazandiktan sonra istedigim çocuklan çikarim,zaten üniversite erkek kayniyo" mantigi güderek ve baºka bir ºehire gelerek üzerlerindeki ezici aile baskisindan kurtulmuºlardir. Bu da bir kaç noktaya dikkat edersek üniversitede de tavlanamiycak kiz olmadigini gösterir.

ªimdi hangi bölümde okudugunuzu bilmiyorum ama size söyleyebilecegim tek ºey Edebiyat fakültesi kiz açisindan en bereketli bölüm oldugundan bahsedebilirim (Hayir güzelim fen fakültesinden edebiyata yatay geçiº yapilamiyo ))) Size ilk tavsiyem gidip herhangi bir dersine girmenizdir. Yüzlerce kiºilik sinifta kimsenin dikkatini çekeceginizi sanmiyorum. Önünüze kagit felan gelirse uyduruk bi ad yazip imzalayin. Mutlaka bi kaç kizla taniºirsiniz. Tenefüste edebiyat kantininde takilmakta faydali bir davraniºtir. Bi kizi gözünüze kestirin. Daha sonra bi ºekilde kizla taniºin (ne ºekilde diye biºey dudum sanki!)Mesela elinize kalem kagit alin ve bi kiz grubunun masasina oturmak için izin isteyin. Sonra sitemizde anlatilan kiz özelliklerini aklinizdan çikarmayarak ºu yalani uydurun :" Kizlar benim yardima ihtiyacim var ricam etsem bana yardim edermisiniz." Kizlar meraklanip "ne ki?" diye soracaktir." "Ben üniversiteli kizlarin sosyopsikolojik geliºim süreçleri ve postmodern çagin kizlar üzerindeki etkileri konulu bir tez hazirliyorum.Sizinle konuºup düºüncelerinizi alabilirmiyim?" sorusu çok masum ve kimsenin aklina kötü bir ºey getirmeyecek bir sorudur. Kizlar mutlaka kabul edecektir. ªimdi kizlara ºunu söyleyin " Aslinda size soracagim bir kaç soru var. He bu arada ben tamer isimlerinizi alabilirmiyim?" Ve kizlarin isimlerini kagida yazin.Unutmazsiniz. Neyse bi kaç soru sorun ne biliyim ne tarz müzikler dinliyonuz, ailenizle birlikte mi yaºiyonuz, erkek arkadaºiniz var mi, sizce millenyum nedir,internet kullaniyor musunuz vb sizin için stratejik bilgileri kiza sorun. Daha sonra baºka bir gün kantinde bu kizlardan birini bekleyin. gördügünüz anda selamlaºin falan. Teze yardimci oldugu için tekrar tekrar teºekkür edin ve muhabbet ortami yaratin. Kizla taniºtiniz ºu an. Elinizde kiza dair her türlü bilgi de var.Artik siz bu kizi tavlayamazsaniz gözüme gözükmeyin. Bu taktik baºka bir siteden alinmiºtir bir deneyin Denenmiº ve denendigi bütün kizlar üzerinde baºariya ulaºmiºtir. Ama siz ben bunu yapamam veya nereye kadar böle devam edebilirim ki diyosaniz (ki ikincisinde haklisiniz en fazla 5-6 kizdan sonra taktik bayar) alternatif yöntemlerde var tabiki.

En önemli kiz tavlama mekani okulunuzun sosyal klüpleridir. Bu klüplerin asil kuruluº nedeni de zaten kiz tavlamaktir.Okulunuzda bulunan klüpleri araºtirin ve kiz açisindan en zengin kaynaklara sahip olan klüplere üye olun. Özellikle Sinema Klübü, Tiyatro Klübü, ve Çiçek&Böcek&Sevgi&ªiir klüpleri tavlanmayi bekleyen kizlarla dolup taºmaktadir. Bu klüplere üye olarak oradaki ortama girebilir ve girdiginiz ortamda istemediginiz kadar çok kizla taniºabilirsiniz. Bunun diºinda her yil yapilan bahar ºenliklerinde de bir çok kizla taniºmak ve akabinde tavlamak mümkündür. Biliyorum "hadi leen ne alakasi var " diyceksiniz ama en kolay kiz tavlayabileceginiz bir diger mekan okul kütüphanesidir. Çünkü buraya gelen kizlarin %90"inin derslerden zaten küçük olan beyinleri sulanmiºtir ve bir erkek arkadaºa tahmin ettiginizden çok daha fazla ihtiyaçlari vardir. Cesur olun,kütüphanede güzel bir kiz gördügünüzde hemen oradaki raflara dogru yönelin. Bi ºekilde taniºin. Gerisini halledersiniz.

Tüm bunlarin yani sira ben size kendi bölümünüzdeki gruplaºmaya dahil olarak oradan kiz tavlamanizi öneririm. Eger bi gruplaºma söz konusu degilse millete gaz verip sosyal aktivite ayagina milleti kaynaºtirin.Mesela tüm ögrencilerin katilimiyla bir piknik düzenlemek yararli olabilir. Böylece ayni bölümde okudugunuz bi kaç kizla taniºma ve yakinlaºma imkani saglarsiniz.

Okullarda bu yöntemleri kullanarak rahatlikla kiz tavlayabilirsiniz. Fakat bu taktiklerin mahallenizdeki kizlari tavlama konusunda bir yarari olmayacaktir. Bir sonraki bölümümüzde sizler için mahalledeki kizlarla olan iliºkilerimizi detayli olarak inceledim.