hmm dur allah askina rainbow, sisirme beni :-) Ben ufak tefek seyler yüzünden yuva bozulmaz dediysem senin bahsettigin seyleri hic göz önünde bulundurmamistim

)
"Bizim Türk erkekleri bayagi çapkindir; ve evli oldugu halde baska kadinlarla iliskiye girenlerin sayisi da az degildir.
Bazi kadinlar sarhos kocalarina katlanmalari gerekir. Evin kapisinda sizip kalmalar saga sola kusmalar, bagirip çaghirmalar hatta küfürler ve daha kötüsü de siddet.... "
uyy ben bunlara katlanabilsem kendimle gurur duyardim belki...nerdeee bende o sabir. Türk erkegide degismeli artik, onlarin dogasinda var diye yalnis davranislarinin bir aciklamasi olamaz. Eskiden insanlar egitimsizdi,bilgisizdi,deneyimsizdi vs..simdkiler öyle degil.
Benim esim öyle birsey yapamaz, bunlari tolere etmem.
Birde eskiden kadinlarimiz cekiyormus bunlari...neden? Baska sanslari olmadigi icin... kadinin yalniz basina hicbir gecim kaynagi olmadigi icin...´dul bir kadinin ise toplumdaki yeri zaten belliydi..halen anadoluda öyledir. Kadinlarimiz kadar erkeklerde fedakar olsalar keske. Gecim ehliymis bizim kadinlarimiz-- MECBURIYET. Gözü ciksin bu mecburiyetin. Simdi devir coktan degisti, kadinlar kendilerine deger veren, büyük bir askla seven erkek istiyorlar, buluyorlarda.