Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.12.2005, 13:48
unknown

Standard Hey Allahim nelere kadirsin!!!

Merhaba arkadaslar.Fenerbahce Milana yenildi diye göbek atan hatta uzun süre bunu kullanmaya hazirlanan ezik cincon tayfasi nasil olduda dut yemis bülbüle döndü?Onlari evinde ezeli rakip olarak yenmek,psikolojik olarak ezmek,skor olarak hüsrana ugratmak ve seyircimizle onlari rezil etmemiz nasil bir tattir nasil bir cevap vermektir Allahim savasta bu iskence yapilmaz Vietnamda bile olmamistir .Ben futbolla ilgilendigim zamandan beri böyle simaran ve haddini bilmeyen ,Tromsöyü unutan bir camiaya anlamli ve okkali bir samar verildigini hic hatirlamiyorum.Böyle kücük düsürülmeyi hak ediyosunuz cünkü gecmisten ders almiyorsunuz oynayacaginiz takimin adinin FENERBAHCE oldugunu unutuyorsunuz.....Misalmi

1992-93 Sezonu : Carsamba: Sigma -Fenerbahce 7-1 Simariyorsunuz veeee Pazar günü yer ASY sonuc : ezikgs -Fenerbahce 0-1 Aykut aliyor gazinizi.....

1999-2000 sezonu :Avrupanin en büyügüyüz diye naralar attiginiz önünüze gelen Avrupa !!! takimlarini yendiginiz sezon bir ASYA takimi olan Fenerbahceyi kaleler yerine pota koyup basket oynicaz dediniz JOHNSON filelerinize HASIRT etti potalarinizla beraber yerin dibine girdiniz.

sadece acıyorum bu kedi ezmelerine...

valla benim gorduklerim dut yemise benzemiyordu hala dört parmak selamı yapanları biliyorum ne yaparsak yapalım yuz yok bunlarda

Siz siz olun Milanla,Arsenalle,Dortmundla,Leedsle,Mallorcayla dalga gecin ama FENERBAHCEYLE aslaaaaaa Godumu oturturuz alimallah kedicikler.........