Alışılmıyor Acıya Yok Kaidesi Kuralı!
Alışılmıyor Acıya Yok Kaidesi Kuralı!
Safiye Karaağaç
--------------------------------------------------------------------------------
Toy sevdamın yaralarının kabuklarını cebime, izlerini yazıya, kanlarını yollara dökerek, dilime Sezen Aksu" nun çok sevdiğim şarkısını dolayarak yürüyorum, akan gözyaşlarıma inat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Kırılıp kırılıp yeniden ayağa kalkan, toy taylar gibi sevdam! Eski bir yol var adımlamasını bildiği, ama artık o yolda kırılmayı göze alacak kadar gözükara değil yaralarımın izleri... Sevdam, düzlükleri, kır çiçeklerini, yeşilleri severken, eski yol her zaman ki gibi çakıl taşlarıyla dolu bir engebe olabildiğine....Yelelerim özgürlüğünü haykıramıyor, eski yolun taşlı sarplığında....Kanaya kanaya geldiğim düzlükler bile kabul etmiyor yeşiline beni, kıpkırmızı kanlarımın sızdığı iç acıtıcı yaralarımla!!!! Bir nehir olayım diyorum, içine yaralarımın acılarını akıtacağım, Kızılırmak kadar kırmızı akacak bir nehir! Eski yollar, yeni yollar, düzlüklerdeki yeşilin huzuru derken yollara düştüm, gidiyorum bu şehirden..........! Toy sevdamın yaralarının kabuklarını cebime, izlerini yazıya, kanlarını yollara dökerek, dilime Sezen Aksu" nun çok sevdiğim şarkısını dolayarak yürüyorum, akan gözyaşlarıma inat!!!!!!
"Ne zaman canın yansa bu kadar derinden
Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen
Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek
Acıyor aynı yerden herşeye rağmen
Ne akıl kar ediyor ne fikir o sırada
Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda
Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı
Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni
Ne gelen anladı ne giden olanı biteni
Adıyorum aşka geri kalanımı
Suya söyledim gittien son yalanımı