Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.10.2005, 19:35
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sevgili Peren!

Yaşamda değişmeyen tek şey değişimdir, demiş aklı başında bir düşünür.

Biliyorum halen çok eski ve çok yeni olan kemer altı tartışmaların en insani olan etkisinin altındasın.

Ben her ne kadar bunları aşabilme ölçüsüne ulaştık olarak düşünsemde yinede onların etkisinden tam olarak kendimi sıyırabildiğimi düşünmüyorum.

İnsanları insan oldukları için aşağılayan tüm beyinlerden ve yüreklerden her zaman tiksinirim. Elbet, hepimiz tarafından bilinir ki insanlar birbrlerinden çok farklıdırlar ve öz olarak her zaman kendileridirler, bunu başaramayanlar dini jargonda mürütdürler, toplumsal katmanda edilgendirler vs, vs.

Ne ben eski Galvaniyim, nede Alpi eski Alpi olaylarda bir anda parlama, kurnazlığa kaçma, sertleşme, kırıcı olma, ezme ve madara yapma vs, vs düzeylerinde.

Ben bu sayfalarda bulunan bir kaç kişinin gerçekten olgunlaştığına ve olgunca bilgileri paylaşmada dürüst olduklarını düşünmekteyim.

Bu benim gözlemim ve iyi niyetli bakış açımdır, umarım bu dürüstlülüğün erdemliğinin güzelliğini tatmış insanlar bu güzelliklerini dahada derinleştirirler ve istenilen ölçülerde önce insana var olan saygının kutsallığını örnek insanlar olarak hem korurlar, hem de sunmaya devam ederler.

İyi insan olabilmek için şucu, bucu olmaya asla gerek yoktur, iyi her zaman iyidir.

Ve iyiler mutlaka birbirlerini bulurlar.

Ben o iyi isanları salt iyi insan olmayı hem korumaya çalıştıkları için, hem o iyiliğin erdemliliğini paylaşmaya çalıştıkları için değer veriyor ve seviyorum...

Selamlar...