Bak arkadasim SEVMESINI bilmeyen
asik olamayan zateeeennnn Müslüman olamaz ve DINI olamazzzzz..
Cünkü kötü insanlar sevemezzz... eger seviyorsan git kiza söyle ve belki karsilik bulur evlenirsin......
Görücü usülü evlilik bence artik geri kalmis bir olaydir....
Biraz daha geriye gidelim.. anne babalarimizin evliliklerine bakalim..... dogru dürüst nikahlari bile yok bazilarinin kiii cogulari gidip Hocaya VEKIL ile nikah kiydirirlardi... kiii eger kizin kendisine sorarsa icabinda HAYIR der... bu sekilde Hayir demeyi engellemis oldularrrrr
Yazini cok dikkatli okudum.. ve sunu fark ettimmm bayagi IDEOLOJI bagimlisisin... yanii kaliplarla düsünüyorsun... DEMOKRATIK bir yapin yok...
Eminim eninde sonunda seni eski görücü usulü seklinde evlendirecekler... ve umarim ileride o esine asik olabilirsin....
Benim icin o sekil evlilik kesinlikle in FRAGE kommen etmez... tabi bu benim yapim ve yaklasimim.....
Sana son sözüm sudur...
KENDI DOGRULARINI YASA.... DEMOKRATIK INSAN OL VE GÜL KOS EGLEN HAYATINI YASA KIIIIIIIIIII SÜKREDESIN....
Eger bunlardan mahrum kalirsan... kesinlikle somurtgan ve geri düsünceli, mutsuz bir insan olursun....
Evliligindede mutlu olmazsin.... ilk önce kendi EGONla barisik ol ondan sonra sifirdan DINI arastirmaya basla....
GÜLEMYI YASAKLAYAN DIN OLMAZZZZZZ OLSUN.... o DIN degil... o SAFSATA SEYTANIN DINIDIRKIIIIIIII Seytanain zaten amaci belli... insanlari DEPRESYONA sokmak...
Gülmeyi eglenmeyi bilmeyen insan zateeeeennn DEPRESYONDADIR... yani hastadir
|