Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.09.2005, 18:38
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard hakli yönlerin var

ben ekmek yedigim yere ihanet etmem Almanya dünyada nice teknolojilere imza atmis bir ülke ve burda yasamayida seviyorum.

Anayasasida cok iyi inkar etmiyorum ama bazi yanlisliklarida elestire bilirim.

Ben yazilarimin cogunu abd ve diyer ülkelere yönelttim cogunluklan Almanyaya ve Almanyanin anayasasina deyil.

Eyer Almanyada Sosyal Demokratlar basta olmasaydi CDU olsaydi onlarda savasa evet diyeceklerdi ozaman Almanyayida elestiremezmiydim.

Bir ikincisi burasi herkesin katilacagi bir forum forumu bir kac arkadasinlan beraber sanki sizlerin herseyi bildiginizi ve dogrulari anlattiginizi sanarsiniz.

Bak Cumhuriyeti cok iyi koruyorsun ama Cumhuriyet tarihinde herzaman yasaklamalar olmustur.

Hiristiyana karsi Kürt lere karsi Ermenilere karsi yani cumhuriyeti arasira elestirdigim zaman neden okadar hirslaniyorsunki.

Sen azinliklara haklarin verilmesini esterdin ermenilerin kilisilerini özgürce ziyaretini isterdin bizler Türkiyede bazi seylerin her kesime verilmesini istedikmi neden hemen demokrasi bekciligile soyuluyorsun.

Senden tekrar rica ediyorum lütfen yazilarima cevap yazma sakalasmayi ve arasira kizdirmayi severim ama senlen anlasamiyoruz.

Herzamanda böyle olmasindan rahatsiz oluyorum senin baskalariylanda anlasamadiginin farkina vardim.

Universte okumus Ögrenciyi ve CagdasTürkü bile agir azarladin foruma ender giriyorlar artik.